ÄCKEL JÄVLA FUCKING RÖTMÅNAD

Jag svettas och mitt hår blir cp... HATAR RÖTMÅNAD !!!!!!


inköp idag

Nu är jag hemma igen. Blev en ganska snabb runda på stan. Gick och kollade lite på skor men hittade fan inga ballerina skor så de blev en lite klack iallafall.. Mamma var lite mindre glad på mig då, hihi! Sen gick jag på Gina en snabbis och inhandla mig en snygg festklänning, vi får se om de blir den som används ikväll. Who knows. Anyway ska strax ta och hoppa i duschen, bussen går 16.40 så de är bäst att börja. Update later !

Klänning från GT 249:-

Skor från Euro Sko 350:-


Shopping

Nu ska jag ner på stan en snabbis och kolla på ett par sköna skor till ikväll som jag ska ha som reserv.. Från 4-3 på natten kommer bli ganska jobbigt att gå i högklackat. Men men jag visar när jag kommer hem. Lickie lickie

Rix fm festival

Sitter och kollar på tv och just när jag ska skriva som rubrik Rix Fm kommer deras festival reklam.. Lite smått coolt va?

Ja som ni förstår har jag varit på Rix Fm festival. Måste säga att det faktist inte var så märkvärdigt. H.e.a.t var ju såklart bäst och tro de eller ej men Kim från Made In Sweden var fan snygg. Han var så grrr att jag inte hann ta något kort på han. Lite små sjukt men. När de var slut träffade jag på mina kompisar snabbt sen drog jag hem med mamma jessica och anna. Imorgon blir det roligare för då blir det parteeeey ! Här kommer bilder + en snutt video.


Agnes var snygg som vanligt...

Touch you right now........

I can walk 1000 miles to be with u.......


























Over & Out

na na na na na na na

Lk next here we come.....

omg

Internet kan ju dra åt h*lvete...

Det är inte förens nu jag kan uppdatera här i bloggen. Internet och varit helt jävla knas under dagen. Var redan hemma från stugan kl 12 tiden ungefär. Innan stugan var vi ute med båten, vi for först och tanka båten och köpte glass och sen vidare till pite havsbad och efter det båtcafet. Sen kom mamma och hämta mig vid hamnen och vi for direkt till stugan och var där under natten. Vi fiskade litegrann men det gick inte så bra för båten läkte så det öste in vatten, lite småkul tyckte mamma men inte jag. Imorse ville jag bara bort därifrån för då hatade jag verkligen naturen. Så när vi kom hem idag duschade och och vi for till min moster och hälsade på min kusin som har kommit med sin familj hit.


nu är jag hemma och ska strax göra mig klar. Blir att åka till luleå idag och se rix fm festival. Skulle egentligen festa idag där men det kör vi imorgon där borta..



Syster i båten


Frän pappa

Me like

Jessica gillade att köra båt

Stugan

Gammal stuga, här bodde min mamma när hon var liten

Väldigt intressant tidning

Mina homies kom förbi


De var allt för denna gång.... Vi hörs ikväll då har jag mer bilder att visa från Rix Fm festival. Lickie lickie


better

Hey bitches !  Idag är jag på hugget, nä men har sovit underbart i natt och det känns superbra. Nu imorse ringde pappa och vi ska tydligen ut med båten under dagen så jag är lite små stressad så jag hinner. Hade en timme på mig.. Skynda skynda skynda. Sen åker jag till stugan och är där under natten så vi hörs imorgon. Får mobilblogga eller nått och det blir allt för tråkigt där borta men de tror jag inte. Lickie lickie

mys med solo

Go kväll kära läsare. Känner mig inte så mycket bättre men vi får hoppas att det går över under natten.  Mamma kom nyss hem med en tidning + massa halstabletter som jag ska suga ihjäl. Snart börjar filmen A cinderella story ska lägga mig och se den också. En riktig snygging är ju med i den filmen.


Lite från gamla tider

Har suttit och kollat igenom lite bilder i datorn. Tänkte ta och dela med mig av dom nu. Enjoy  !

Lisa och jag förra sommaren när jag fyllde 15 år

me and myself

Mina solbrillor jag slängde i väg mitt på ett disco.. Smart Josefin !

Läsarna stiger

Oh baby here I come.. Kul att många har hittat till mig blogg, Hope u like it  !

Ohh

Blondinbella har blivit brunett... Hennes nya namn blir kanske Brunettbella vem vet?

Jag dööööööör

God morgon... De här är ingen dag för mig. Nu är jag verkligen sjuk. Passar ju sjukt bra också nu när de är sol ute. FAN OCKKSÅ! Lk på fredag också, måste fan vara frisk då.. Har inte sovit mycket i natt har hostat som ett as och nu svettas jag som fan. Varför just jag?? Blir galen. Så nu vet ni att jag inte kommer uppdatera idag så mycket. Sakna mig inte allt för mycket hejs !!

Min åsikt



Pdol trots regnet som kom då och då var pdol ingenting man ville missa. Vafan en festival som kommer en gång per år måste man ju bara besöka. Årets pdol blev en riktig hit med massa bra artister med massa underbara människor.

Ledighet nu förstår jag hur det känns att jobba dag in och dag ut senare inte orka göra något. Äntligen har jag jobbat färdigt och cashen inväntas !



Snåla människor har inte så mycket att säga bara att man lever bara en gång och passa på att göra saker fast det kostar. Var inte snål med dig själv !

Småbarn på pdol när jag ser 11-13 åringar som har smitit in gratis på kvällen på pdol vill jag bara skratta. Ni hade ingenting att göra där på kvällen. Lite små för att hänga bland fulla galna partymännsikor... Håll er till hästkarusellen mellan 12-18.00.

Kvällens planer

Go kväll. Nu är jag hemma. Mötte upp Felicia och Andreas vid räkan och vi var där ett tag och gjorde typ ingenting. Sen gick vi hem till Felicia och såg John Tucker must Die. Hann inte se färdigt hela. Så nu är jag hemma, ska ta och äta någonting nu till Prison Break. Senare hade jag faktist tänkt kolla på Paradise Hotel som jag såg när jag var väldigt liten. Ja de stämmer, när jag var liten såg jag på paradise hotel och big brother. Haha !


Det som ska inhandlas inom en snar framtid



färdig

Börjar få lite bättre i halsen... Har gjort mig färdig ska strax gå ner till pappa och se vad dom gör där. Kvällen är oplanerad ska nog hitta på något med Felicia och Andreas. Hörs sen !
 

God morgon mina älskade läsare

Det var längesen jag har sovit så här bra. Bortsett från min hosta så gick det bra ! Har precis tagit mig en dusch och kollar nu på Hans & Greta. Tycker den är lite småläskig, haha nejdå men som liten var jag väldigt rädd för häxor. Häxan har inte kommit fram i filmen så kanske blir rädd snart.

Så vad har dagen att erbjuda? Jag har faktist ingen aning vad jag ska göra, vädret är ju dåligt som vanligt. Det är ju rötmånad så.... Men någonting hittar jag alltid på. Nu ska jag fortsätta se filmen så vi hörs senare. Lickie Lickie


vilken dag

Vilken chill dag det har varit. Imorgon är det måndag och då drar dom vanliga rutinerna om. Måste också planera Lk brudar. !!

4 saker du inte visste om mig

1.Som barn kröp jag inte, jag hoppade på rumpan för att ta mig fram

2. Jag är rädd för sprutor och nålar, men när jag piercar mig är jag inte rädd.

3. Jag har haft tandställning

4. Jag var rädd att vara ensam hemma när vi bodde i hus
 

LK?

var inne nyss på Lulekalasets hemsida och kolla vad det skulle vara för artister. Ehm, vafan är det typ inga bra artister. Lk ska alltid vara dålig på artister! Men det blir nog att åka dit fredag, någon som följer?

kör på stort idag

Jag kör på stort idag. Köpte mig en chipspåse och en loka. Nu ska jag lägga mig i sängen och dega. Ciao!

min och pappas pratstund i bilen

Pappa: Jag var på fest med kändisar på skogshotell
Jag: Jaha, vilka var det då?
Pappa: Minns inte vad dom heter men dom sjunger pratamusik
Jag: Dom rappar menar du?
Pappa: Ja
Jag: Hur såg dom ut?
Pappa: En hade pipskägg
Jag: Var det Promoe?
Pappa: Ja så hette han....

nu ska ni få se

Nu drar vi en sammanfattning av det oförglömliga helgen. Enjoy it !

Torsdag: Jobbade som vanligt fram till 4 sen var det bara hem och göra sig klar för kvällen. Vi förfestade på min balkong inne på området vi var ungefär 10-15 pers skulle jag tro. Senare gick vi in på området och såg Lorentz & M. Sakarias , tyckte inte dom var sådär superbra eftersom jag kunde bara en låt. Så vi såg klart dom senare gick vi till karusellerna och jag åkte break dance som var jävligt kul och vi hann precis tillbaka till maskinen och såg dom bästa låtarna med dom. Där vid halv 1 tiden var jag och Anna slut och vi for hem till mig och sov.


Fredag: Vaknade halv 9 och tralade i väg till jobbet. Som tur var gick jobbartimmarna ganska snabbt så det var lugnt. Sista dagen jag jobbade också så var extra glad! Senare mot kvällen kom Emelie till mig och vi förfestade lite på balkongen och kollade in alla människor. Sen mötte vi upp dom andra och gick mot Dead By April. Fan alltså var jävlat mitt i smeten och hade tappat bort Felicia och Emelie och var tvungen att ropa på vakten för att ta mig ut, klarade inte av det. Så jag gick hem till mig och fixade mig snabbt och fick tag på Emelie då vi senare mötte upp dom andra och gick på discot. Där vid halv 2 begav jag mig hemmåt.

Lördag: På dagen for jag och Emelie och såg Talangjakten i spöregnet. Sen gick vi och åt oxfilerulle. Mums ! På kvällen hade jag förfest hemma hos mamma där vi var ungefär 1.5 timme innan vi skulle dra vidare på en annan fest men vi kom försent. Så vi gick in på området och såg Promoe som var bäst av alla. Idag är jag så hes för att jag skrek så mycket igår. Gårdagen var lugnt det roligaste kvällen. Anyway blev så trött och less där i slutet men jag och Emelie begav oss ändå till discot men vi hann knappt vara där en halvtimme så stängde dom. Var hemma kring 2.15 skulle jag tro då jag direkt la mig i sängen och ringde ett samtal och sen somna...

Sådär har min helg sett ut. Har varit jätteskoj och träffat massa med människor ! Men nu idag är jag grymt less och det blir att ligga under täcket hela kvällen. Förkyld börjar jag också bli. Not good! Här kommer bilder ....


Torsdags: Anna Emelie och Jag

Torsdags: Emelie och Jag förfest hos mig

Torsdags: Andreas och Felicia

Bra utsikt

Lördags: Promoe

Lördags: Glada människor samlad framför Promoe

Lördags: Felicia och jag

sådärja nu får det räcka, några mer bilder har jag inte att erbjuda. Ni ska vara glada att jag är tillbaka här i bloggen. Förstår att det har varit jobbigt... Lickie lickie bitches maddafakka


Back

Har mycket att berätta för er. Ska strax hämta digitalkameran hos Lisa sen blir det uppdatering med bilder.
Pözzz

skratt skratt skratt

Hej bloggen. Blev en riktigt tidig kväll. Jobbar ju imorgon så de är bäst man är pigg och glad då. Anyway där vid halv 7 kom Emelie hit. Vi satt på balkongen och kolla in alla människor på området. Sen kom Nadja och vi gick ut och kolla in området. Senare kom Alexander och vi åkte karusell. Fyfan jag höll på att dö , det var nämligen alexander den rädda för karuseller jag åkte med. Jag tvingade med han, och ni skulle ha sett hans grimars under turen, jag garva så ini helvete. HAHA !!! Nog om kvällen imorgon ska jag faktist försöka ta bilder , okej? Kommer bli ganska dåligt med uppdatering här i bloggen under helgen. Men de ska nog fixas ! Love u guys, eller ni kanske som älskar mig? heheheheh ne nu drar jag ciao !

Update

Hejhej. Nu har jag kommit hem från work. Fan vad jag är less nu... På lunchen blev jag bjuden på lunch av pappa. Vi gick på pentryt och åt, gott gott. Nu ska jag göra mig klar inför kvällen, blir att kolla in området men Emelie, Nadja och Alexander. Kanske åka någon karusell vem vet.. Men men uppdaterar imorgon eller ikväll. Lickie Lickie

Köpte en jävligt stor tungpiercing, aja 40 spänn.....

Oj vilken snygg pose

PDOL

om-pdol1

SKA DU DIT?

tisdag

God morgon lovers !   Sovit gott, jag har sovit underbart .. Sover alltid bra när det regnar. Men fan att det ska regna idag, om det regnar under helgen då kommer jag bli galen. Aja inget man kan göra åt. Ska strax bege mig till jobbet som vanligt sen ska jag hem och då var det tänkt att jag skulle fara och bada med några vänner men vi ser ju hur det blir... Men men se ya later bitches !

vädret idag...

är inte sådär glad om ni tror, fake fake fake  !

färdigt

Sådärja, då var håret färdigt. Nu blir det prison break sen läggdags ! Lickie Lickie

underbart

Oj vad skönt det var att sola, somna till några minuter till och med  !

Sola och färga håret

Hey bitches !  Har precis kommit hem från jobbet. Smet en aning tidigare idag. Har inte gjort så mycket idag, haft långa promenader med två stycken och det är de enda. Så det är ganska nice! Nu idag har jag tänkt gå ner till pappa och sola lite solarium sen ska jag vidare upp på balkongen och sola lite dära. Efter middagen blir det att färga håret, samma färg då men mitt hår har börjat blekas så vill göra det innan Pdol så man känner sig extra snygg hehe.. Men men nu ska jag bege mig neråt. Bye bye lover s !


fan

God morgon. Jobb jobb och åter jobb vafan jag orkar inte....

Love this video

Under britney konserten var det många klädbyten. Under en paus visades upp en 3 minuters remix av break the ice på storbildsskärm och dom hade klippt ihop allt under hennes tid. Alla skrek och hoppade inne i globen det var faktist ett av det bästa tyckte jag. Här är den videon!

video från igår

Vill bara säga innan att rösterna är tillgjorde och det är jag och Alexander som pratar. Vi är fan bäst på det och ingen kan slå oss ! Hör själv...


.....

Bloggtorka, vet inte vad jag ska skriva.. Får se om jag hittar något roligt att skriva senare!

Saknat mig?

Hey lovers! Längesen jag skrev nu va... Har helt enkelt glömt att jag har en blogg med massa läsare som bara har väntat på att jag ska uppdatera. Men se nu har ska de uppdateras. Igår gjorde jag inte ett skit på dan spelade lite The sims. Sen där vid 9 tiden fick jag ett samtal av Alexander så det var bara hoppa i duschen,fixa håret sminka mig och klä på mig på 30 minuter så kom Alexander och Ina och mötte upp mig vid furuborg och vi for på inflyttningsfest hos Bea. Alla hade redan börjat innan jag kom så det var bara skynda på litegrann. Kvällen var väldigt skoj. Vi dansa,sjöng och spelade Twister och Sanning & Konsekvens. Där vid halv 3 började jag bli lite småtrött så jag tog min cykel och cykla hem.

Jag tog fram kameran i slutet så det blev endast 2-5 bilder. Men en del är för snygga för att synas här i bloggen. HIHI*

bad

Trött och irriterad på en viss person..... + att nya Harry Potter sög !

Bio med Anna

Hey lovers. Slutat jobbet nu fyfan vad skönt nu är det helg. Ikväll blir det bio med favvoanna och sen ska vi dra vidare och göra något annat. Vi hörs ikväll. Lickie Lickie




Nu är det läggdags


Nu är jag redo för sängen. Ha det gött

nu ska det smörjas

Hey bitches. Har precis tagit mig en skön dusch. Ska ta och smörja in mig med brun utan sol. Brukar aldrig göra det för jag tycker oftast det blir en ful brunfärg, men som tur är tog jag inte så stark färg och det kommer inte bli så stor skillnad. Blää alltså nu får de komma sol, man ska inte behöva smörja in sig med brun utan sol mitt i sommarn?


trött som vanligt

Hemma från jobbet nu. Verkligen underbart skönt ! Ska lägga mig och se filmerna jag har hyrt idag .

Fuck no

hej, fyfan vad jag är arg på mig själv. Kunde jag inte somna den där tiden jag la mig i sängen... Nä istället så börjar jag smsa med massa och klockan tickar snabbt i väg och där vi 4 säger jag för mig själv ''oj kanske dags att sova''. Så ja, jag är väldigt trött nu och jag vet inte hur jag ska orka med denna dag. Ingen jävel ska komma och säga att jag ska göra det och det idag på jobbet orkar inte  ! 


Felicias drömjobb

Felicias drömjobb = Stå på drottninggatan 12 timmar/dygn med skyltar på kroppen

Hissar och dissar



Prison Break börjar dra sig mot sitt slut och det är jävligt spännande. Can't wait!!!

Britney Spears konsert en jävligt bra konsert med massa shower. Hon var grym på att dansa och sjöng en låt live som var Everytime. Man kunde inte precis sitta stilla till hennes låtar...

Din sko som har sjukt bra rea just nu.. Synd att jag måste spara pengar den här månaden annars hade jag nog levt i Din sko butiken hehe


H&M som har butiker överallt i stockholm. Speciellt vid drottninggatan. Visst det är jättebra marknadsföring eftersom det är ett svenskt företag men 4 butiker brevid varandra är lite krydd eller vad tycker ni?

illaluktande hem nä ni att komma hem till någon där vars det luktar kattpiss blandat med en 10 års gammal kropp är inte så fräsht!

Konstigt väder nä nu vill vi ha värme dagen ut På sista tiden har det varit soligt på förmiddagen och dåligt på eftermiddagen, inte det väder vi vill ha !


Tagen på drottninggatan, nämen gud kommer det en ny butik brevid en annan H&M butik


promenad dags

Hello bitches ! Nu är jag strax redo för att trala mig ut. Ska möta upp Nastja på vårat ställe och vi ska sitta där och prata I think. Skönt skönt^^

Grönalund + sommarkryset

Hejsan bitches ! Nu har jag kommit hem från jobbet. Idag känner jag att mitt jobb är det bästa sommarjobbet. Finns det nå sötare människor på denna planet?

Tänkte fortsätta och berätta lite om min stockholmsresa. Var ju på grönalund och vi såg sommarkryset där. Grymt bra var det. Men orkar inte berätta för har redan berättat en gång. Så här får ni se lite bilder...

Spegelrummet besökte vi på grönan

massa fula kort blev det....

Grönalund

Johan Palm <3333333 hehe not....

Velvet

Slut slut slut.....

Onsdag

Ja då var det dags att ta på sig ett par bra skor. Idag börjar jobbet igen då. Börjar på ca 30 minuter så jag har god tid på mig. Har jätteont i ena benet fyfan måste kolla upp det. Jobbar som vanligt till klockan 4 sen på eftermiddagen hade jag tänkt ta en promenad om benet blir bättre.. Men jag ska käka frulle nu. Bye bitches !

Mina inköp

Denna gång i stockholm blev det inte så mycket shopping tid och hitta ingenting speciellt jag ville ta mig hem, men lite saker blev det och lite förvånad är jag att jag inte har tagit hem mig några underbara läckra skor...








Nej hörreni nu måste jag faktist bege mig till sängen. Har ett jobb  jag måste till imorgon. Så hejsvejs !

Nu är jag hemma

Oj så skönt det är att vara hemma...

Tänkte ta och berätta lite om Britneys konsert..
Började med att vi tåg tunnelbanan till Globen, det var fullt och köerna var jävligt långa men det gick ganska snabbt att ta sig in. När vi kom in var det ett förband eller ja en Dj som spela massa bra musik som publiken dansa och sjöng till. Sen fick vi vänta 25 minuter innan det börja. Då kom clowner akrobater in och gjorde shower. Sen händer det precis som i videon jag har visat er att hon kommer ner från taket och alla skriker och då börjar circus showen och jag skrek och grät nästan. Det var så jävla stort !!!. Den bästa var nog den sista framträdandet Womanizer som var extra nummret. Hon hade klädbyten ganska ofta och då var det fruktansvärt bra dansare som kom in och dansa. Konserten höll på ca 1.5 timme och det var helt galet och bäst. Något jag kommer minnas för livet.

Det stog på biljetten att man inte fick ha med sig kameran men tydligen fick man det så var gud förbannad när jag kom in så det blev mobilbilder som sög jävligt mycket och några videosar..


Förband

Jävligt dåliga bilder



har fler videos men kan tyvärr inte visa dom här för jag sjunger som en utvecklingstörd apa som är hörselskadad. Oj herregud ska visa mina kompisar ....

Bäst bäst bäst

Konserten var wonderful och helt crazy. Men jag berättar mer när jag kommer hem till piteå. Nu ska jag börja packa mina saker och bege mig in till stan för en snabb shoppingtur innan jag åker. Så vi hörs ikväll. Lickie lickie

idag är dagen då det händer

God morgon. Oj vad jag har längtat till den här dagen. Idag är den dagen då jag ska se Britney Spears framträda på globen med alla dom låtarna jag har vuxit upp med. Ska bli så himla skoj !!!!! Kommer berätta mer om det ikväll. Annars då. Jo har nyss duschat och kl 12 ska jag bege mig in till stan och möta upp min andra syster Jenny och vi ska fara till något stort köpcenter och shoppa där. Tycker det är ganska jobbigt att gå i stan på affärer för det är samma affärer överallt. Så dit vi ska åka är det EN affär av varje och det passar bra för då hinner vi allt. I stan tar det två dagar minst att gå igenom varenda affär. Men men nu ska jag börja göra mig i ordning. Ska berätta allt spännande ikväll för er alla. Pussciao !

Änglar och demoner

Go kväll kära bloggläsare. Oj vad trött man blir av en heldag i storstan. Jag och Jessica drog in till stan där vid 2 tiden och satte oss på ett kaffe med Anna och Hanna. Sen for vi vidare till odenplan till en park där och satte oss ett tag. Efter det åkte vi in till stan och åt en god god sallad. Vi bestämde oss senare för att gå på bio och se Änglar och Demoner. Filmen var jättebra ! Efter det gick vi på någon krog och träffade Jessicas vänner. Så nu är vi hemma och vi har hunnit äta en sen middag och sitter halft och ser lite tv. Ska strax lägga mig i sängen och sova. Lickie Lickie

update från igår

Hej bitches. Igår var en riktigt bra dag. Vi åkte till Djurgården och for till Rosendahls trädgård och kollade där litegrann senare tog vi en promenad till Grönan (vi kom in gratis) wiho ! Så vi köpte ett åkband var och åkte Berg o dalbanan Fritt Fall och gick in i Skratt huset eller vad de heter. Blev tyvärr ingen mer karusell hade velat åka den men det blev bara inte. Så senare gick vi och satt oss vid stora sen och satt där under genrepet och sen fick vi platser där och såg live sändningen från bänkarna. Vi var hemma där vid 10 skulle jag tro då vi åt kvällsmat och gick och la oss. Vi var så himla trötta så vi har sovit ända till nu.

Ni som inte såg sommarkryset så hade dom med ett speciellt youtube klipp av gruppen Bounce. Dom hade samlat ihop 300 dansare av en hyllning av Michael Jackson och dansat på olika ställen. Här är ett youtube klipp på de. KOLLA DET !

framme

Hej bitches ! Nu är jag framme här i stockholm. Måste säga att det gick riktigt fort. Planet gick kl 8 och Jessica mötte upp mig vid centralstation och vi tog tunnelbanan dit där vars hon bor. Så nu är vi här, Jessica ligger och vilar för hon var ut igårkväll så jag ska vila mina fötter och sen ska vi äta lunch och efter det drar vi till Grönan och åker karuseller och ser sommarkrysset och who knows, kanske är med i tv ikväll. Så vi hörs nog när jag kommer tillbaka hit. Ha en bra dag! Lickie Lickie



Syster

don't ask....

Lördag

God morgon på er. Nu har jag precis duschat. Vakna alltså halv 5. Känner  mig inte jättetrött men nog känns det att man har sovit några timmar mindre. Ska sova i bilen påväg till flygplatsen. Under dom här 3 dagarna kommer jag inte blogga på samma sätt. Kanske blir uppdatering då och då i mobilen och utan bilder från jessicas dator. Så jag uppdaterar när jag kommer fram så vet ni att jag lever ! Men men 1,5 timme på mig nu, bäst jag skyndar mig. Nu ska jag ha en jävligt bra resa va? Britney,shopping,sommarkrysset,grönan m.m. Here I come  !

sov gott

Nu måste jag sova, gissa vilken tid jag ska upp imorgon ?

bla bla bla



Dags att hitta lite snygga kläder som ska ner i resväskan...

Få se, vars ska man börja?-----

Lite färgglada kläder måste man ha om det blir lite somrigt väder kanske...

Orkar inte vända på den, men min nyaste sommarklänning åker nog ner i resväskan...

Shoes, äntligen ska jag få gå i lite högreklackar....

Få se om det blir något av detta.. Har inte shoppat på länge så blir att utöka garderoben när man kommer hem. Kanske inte så bra att ta med så mycket saker så man rymmer på hemvägen?

Update

Hej bloggen. Förlåt förlåt för dålig uppdatering. Har varit riktigt tight idag. Jobbade som vanligt och hade inga raster. Jag och Hilda (andra solflickan) sprang runt i stan med rullstolar hit och dit. Vi är väldigt poppis bland dom gamla kan man säga. På lunchen gick jag och åt med Felicia och Andreas på Subland. På eftermiddagen blev det mest att sitta i stan och lyssna på alla duktiga som sjöng. När jag kom hem fick böt jag om och for till felicia för att grilla där under kvällen. Så det är det som har hänt idag.

Oj vilken bra mobil bild

Kommer mer inlägg under kvällen, bye !

Fredag

Igår blev det en sen kväll men ändå känner jag mig pigg idag, beror nog på att det är fredag och då får man alltid en kick. Anyway idag har jag jobbet som vanligt fram till 4 och på lunchen ska jag och äta på subland. Efter jobbet blir det hem och packa lite smått för imorgon och mot kvällen vet jag inte men Felicia och jag hade planerat att hitta på något men vad är frågan. Så vi hörs när jag kommer hem eller så bloggar jag i mobilen. Ciao !

Facelook (gammal hagga)


Sweet dreams

Hej bitches. Ligger under täcket, grymt mysigt medans det regnar utanför. Ligger och pratar med lite folk och är allmänt social. Jag måste säga att jag är så jävulskt pigg nu på kvällarna, fattar inte varför. Måste nog vara all kaffe jag dricker på dagarna. Ja ni hörde rätt, KAFFE. Jag har börja dricka kaffe nu på jobbet, det blir mellan 2-4 koppar om dagen skulle jag tro. Men alla söta tanter och gubbar är så trevliga och vill alltid bjuda på kaffe och vad säger man inte då. Man ska alltid ta emot saker! Men haha här bablar jag på om kaffe, min mamma skrattar åt mig eftersom hon vet att jag alltid har hatat att dricka kaffe och jag har aldrig fattat varför alla äldre dricker kaffe de första dom gör på morgonen. Jag börjar förstå er äldre nu. Är nog ensam av mina kompisar som dricker kaffe. Ska försöka få dom och dricka om jag lyckas !


Update

Hey bitches. Sitter och ser supersugen men den är strax slut. Hade tänkt gå ut på en promenad men det ser ut att börja regna snart. Imorgon är det fredag, I can't wait !


New things



Anonym om work work work:
vad jobbar du med?
Sommarjobbar som solflicka inom hemtjänsten

Anonym om Fucking nice:
Du gillar att se film va?
Ja de är ju ganska kul det, ser jag mycket film eller?

Anonym om ...:
Varför härma Kissie/Dessie/Paulina? Kom på egna saker att skriva om i din blogg, tack.
Vem härmar inte nån? Gjorde ju om själva grejen istället för ''saker som aldrig händer mig'' blev det ''saker som händer mig'' så man kan säga att jag har kommit på själv !

Emma om Nyfiken:
din blogg är ju helt failad-.- kan du inget eller?
Haha kan gode mycket hörredu !

Emma om Tonight is the fucking night:
Är du också ett stort prison break fan?
Skojar du, jag och min mamma sitter fastklistrad i soffan kl 22.00 varje måndag.

Fucking nice

Yeeeah, Mclovin på tv 1000 ikväll kl 18.00 det måste jag se. Men först duschen...


På jobbet

Hej kära bloggläsare. Nu är det lugnt här på jobbet. Idag har jag varit på stan och kyrkcenter och hört en sjunga och ätit fika. Slutar strax då ska jag hem och vila har jag bestämt. Men men nu ska jag ta och avrunda skriver senare. Btw här är min delicious lunch idag.

torsdag

God morgon
O
j jävlar det är ju fan torsdag idag. Alltså inte så länge kvar till helg (längtar extra mycket) I natt har jag sovit underbart. Men låg ett tag och smsa innan jag somna, inte vanliga sms vettu. SJUKA SMS! Men men ni vet vad som händer nu på dan, JOBB. Sen mot kvällen ska jag faktist ut och gå, måste ta och röra på mig ! Men men vi hörs när jag kommer hem, lickie lickie

nutt nutti nutti

Sov nutti nutti gott allesammans!  Imorgon kommer det KANSKE ett videoinlägg ..

Måste se!



Oh fyfan man skrattar ju bara åt trailern, måste bara se den när den kommer ut i piteå ! Här är trailern spola fram till 1.06 där vars den börjar. Någon som vill hänga med på bio och skratta som en elefant, hojta bara till !

Nyfiken

Jag har alltid undrat vem som läser min blogg, är lite nyfiken på vem som sitter och läser min blogg dag efter dag.  Har min lilla lista här i bloggen jag kan se vars ni kommer ifrån bl.a Piteå, Luleå, Arvidsjaur,Gällivare, Stockholm m.m. Who are u guys?


work work work

Nu har jag ätit middag. Blir man verkligen så här trött av att jobba?


Regn

Hej bloggläsare. Sitter just nu i lägenheten där vars personalen håller till. Tror det kommer bli en väldigt lugn dag eftersom det regnar. Nog för att det alltid är lugna dagar här. Ska jobba till 4 idag sen får vi se vad som händer skulle ut och gå idag men det ser ju ut att skita sig nu. Men nu ska jag avrunda. Lickie

:D

Ska försöka lägga mig tidigt ikväll. Får se hur de går!

trött

Hejsan. oj vad jag är trött. Fan vad jobbigt det är att jobba alltså.. Kom hem för en timme sen. Nu har vi besök för 8nde gången för att kolla på våran lägenhet och de är samma personer varje gång. Dom gillar den så mycket så dom vill komma och kolla hela tiden. Idag har dom med hela släkten typ. Nyss var 15 personer inne i mitt rum och gav fina kommentarer om min fondvägg dom tyckte den var " ungdomlig". Blev grymt sugen på att möblera tillbaka på mitt gamla sätt. Ska ta och göra det nu sen blir det att duscha.
Klicka f�r att st�nga bilden
Fattigt med bilder bjuder på en gammal goding (Emelie & Jag)

morning morning

Ååh vad trött jag är. La mig faktist halv 12 och trodde jag skulle vara lite lite piggare idag, men icke det ! Börjar på 30 minuter. Tur att det är nära så kan jag gå 5-10 min före. Blir att jobba till halv 4 idag, alltså jag börjar tidigare idag. En timme. Ska försöka nåndag då jag är riktigt pigg jobba 2-3 timmar extra en dag så kanske jag kan ta ledigt fredagen på pdol. Vore ju inte så dumt !  Men men plikten kallar. Lickie Lickie

läggdags

Oj fyfan vad prison break är spännande, håller på att dö !! Längtar tills nästa måndag DÅ JAG INTE KAN SE DE FAAAAAAN (kom på det nu).. Hoppas jag hinner hem till jessica efter britneys konsert , FUCK VET INTE OM HON HAR 3AN (kom på de nu) Nä nu blir jag arg.... Aja måste sova nu, imorgon är det work work. Lickie Lickie

...

Eftersom alla gör listor på saker som aldrig kommer hända dom så gör jag en lista saker som händer/hänt mig.


1, Jag betalar för toan och går in sen när jag går ut märker jag att alla stirrar på mig. Jo gissa, märkte inte att de var killtoan.

2. Färgar håret blont och hälften av allt mitt hår faller av.....

3. Svarar i fel telefon (pappas telefon) och tror att det är min och skriker som ett as för jag är sur på mamma personen som svarar är pappas kund .

Dessa saker har då hänt...

tjuvkika på våran lägenhet

Tja ! Nu kom jag precis hem. Jag och mamma for och kolla om dom hade fixat något mer i lägenheten, alltså våran nya.. Men icke det dom har inte ens börjat. Det börjar faktist dra ihop sig, vi flyttar 1 september. Hela lägenheten ska renoveras, dags att skynda på byggarbetare.

Fint med en flottfläck mitt på väggen. Perfekt fondvägg !

Vardagsrummet

Over & Out


Tonight is the fucking night


JAAAAAAAAAAA, tack och lov. Ikväll börjar det efterlängtande prison break om. Fastspikad 22.00

jobbigt men ändå trevligt

Hej bitches. Nu har jag kommit hem. Jobbade en timme extra eftersom jag åker ju till stockholm nästa vecka 2 dagar så ska jobba in dom. Tyvärr kan jag inte berätta vad jag har gjort för jag har tystnadsplikt men de var trevlig personal och inte så tråkigt. Dagen har gått väldigt + att jag var väldigt trött så jag har faktist druckit kaffe idag, haha var bara tvungen att dricka det annars skulle jag somna...


Hell no

Jag är inte på bra humör just nu. Fyfan vad jobbigt att vakna så här tidigt. Nu känner jag att det spelar ingen roll hur mycket pengar jag får för jag orkar inte. Men men man måste ju bli säkert bra. Ojojoj måste man vara snäll också. Good luck for me !


god natt

Ja som sagt så börjar jag mitt jobb imorgon. Ska se färdigt filmen Dolt under ytan sen ska jag lägga mig i min mysiga säng och sova till kl 7. Kommer jag orka stiga upp?  Ja de ser vi imorgon. Sov gott

Just ja

Har ju glömt att berätta för er alla att jag fick hem ett brev i fredags och jag är intagen till NTI gymnasiet i luleå. Oj vad glad jag blev! Det blir alltså jag och Alexander som åker till luleå.


Mamma försöker hänga med...

1.

(Anders) vad heter dom här som gör så sjuka saker på MTV?
(Mamma) Jäckel
(Jenny) Ehhh... Menar du jackass?

2.

(Jenny) Men han svenska tv-reporten som är rolig...
(Mamma) Menar ni Borat?
(Jenny & jag) Han är inte från Sverige mamma
(Mamma) Just ja han är från kackakstan..
(Jag) Ojojojoj....

musik musik

Längesen jag gjorde en toplista på min favorit musik just nu. Här kommer den !

trött vill hem till mamma

god morgon, då var det söndag. Om jag hade varit ledig imorgon hade jag inte brytt mig så mycket om vilken dag det är. Men nu är det så att jag börjar mitt sommarjobb imorgon och jag är verkligen inte så sugen på det. Visst skitdåligt väder, kan de bli bättre arbetsdagar? Men jag orkar verkligen inte... Jag får tänka cash cash cash.

Ja vad händer idag då.. Ska strax ta och städa och packa ihop lite saker i mitt rum sen kommer Jessica hem ett tag och det blir att säga hejdå till henne. Hade tänkt ta en långpromenad senare och mot kvällen blir det att ta mina saker och gå upp till mamma. Skönt det ska bli att få komma till henne igen.


Lickie Lickie

just nu: läggdags? No way

Go kväll bitches! Vill så gärna gå och lägga mig men ändå inte. Sista dagen jag kan vara uppe länge för på måndag börjar jag mitt jobb. Känns inte sådär jättekul men man måste ju spara ihop lite cash och jag och mami åker till hösten utomlands. Men men ska njuta av den här kvällen lite till sen blir det nog sängen för min del. Ha en bra kväll underbara söta snygga läsare. Lickie Lickie


Det var ju lördagsmys



Oj vilken härlig kväll det har varit. Jag jenny och Rikard for till hemmakvall och hyrde filmen Dolan's Cadillac och sen for vi vidare till Ica och handlade lite gott. Sen for vi hem till pappa och såg filmen och åt de goda sakerna, filmen var inte den bästa men den funka. Klockan är bara 10 men ja känner mig död. Ska lägga mig och läsa min tidningen jag köpte idag.

Hissar och Dissar






färgglada bloggar går ofta in på random bloggar. Jag ser först på designen och det är rolig att läsa. Svart oc trista färger klickar jag direkt. Mycket färg ger jag en chans !

Lördags godis äter inte mycket godis men en dag som denna när man är trött och lite små sliten från igår blir man riktigt sugen. På lördag får man ju äta godis ;)

Stockholm när man känner sig riktigt less piteå känns det skönt att få veta att man åker till stockholm snart.


stressade busschaufförer igår när man åkte buss till älvsbyn var man rädd. Busschaufförer körde som en idiot, kanske var brotom hem till middagen?

Dåliga uppdateringar blir trött på bloggare som aldrig uppdaterar, som tex dom kända bloggarna ,en del uppdaterar inte ens varje dag. Förtjänar dom platsen på topplistan?

Dåliga vädret ja de stämmer, nu är de tillbaka. På ett sätt känns de bra eftersom jag ska börja jobba snart och jag vill inte att alla andra ska ligga ute och bli bruna när jag sitter inne. Nejnej good good. Men darför jag har den på dissar listan , hallå 10 grader typ och det är juli. Detta är hemskt !





jag är typ död

Jag är så jävla trött. Har ingen lust att göra nånting idag faktist. Funderar om jag ska gå och köpa en stor fet godispåse och läsk ikväll och se något bra på tv. Känner verkligen inte på humör för att umgås med någon idag. Ska nog gå upp till mamma ikväll ändå och umgås med Jenny och Rikard för mamma ska ut. Suck, jag som ville vara med henne idag !
Men men sånt är livet, nu drar jag ciao!


lördag

God morgon. Vakna för ungefär en timme sen. Blev inte så himla sent igår, kring halv 2 var jag hemma. Började med att jag tog bussen till älvsbyn och dom kom och hämta mig. Sen for vi till Agge som fyllde år och det blev fest där och vi spelade ölspelet,kubb m.m. Kul var det. Sen ringde jag mamma och hon fick komma och hämta mig halv 1. Påvägen hem halvsov jag med smigge i famnen.
Här kommer lite bilder
.



Bara två bilder tagna under kvällen


Ute med båten

Sådär då var man hemma igen. Är lite stressad. Har varit ute med våran båt nu vi for till Svinöra och mötte upp min syster och hennes kompisar. Dom fick släppa av mig sen vid södrahamn så jag ska hinna med bussen. Så nu har jag duschat och ska försöka fixa mig nu då. Men vafan ska jag ha på mig?
'

Over & Out

fredag

God morgon. Fy vad jobbigt de var att stiga upp 10 idag. Gick och la mig halv 3 igår fast jag var ganska pigg så det tog ett tag att somna. Så idag är det fredag, pappa väckte mig för vi ska strax fara ut med båten som han har sjösatt. Ska bli jävligt kul för vi sjäsatte inte förra året så har inte åkt båt på länge. Kommer inte vara ute så länge bara till halv 3 för då ska jag hem och fixa mig för kl halv 6 går min buss till älvsbyn där jag ska tillbringa kvällen. Men nu måste jag gå på ett hemligt ställe, haha vi hörs när jag kommer hem. Lickie Lickie

våran båt

kvälls update

Go kväll bitches. Nu har jag precis kommit hem till pappa. Var ju som sagt hos mamma och hade mary kay kurs där. Blev sminkad av min syster. Fan vad jag älskar att bli ompysslad. Kursen tog 2 timmar sen såg jag A double shot at love. Så har min kväll sett ut. Nu ska jag prata med en ett bra tag sen blir det nog läggdags. Har massa spännande planer som händer imorgon men det blir en secret tills då. Bye Bitches sov gotti gotti

God sommarsallad

Hey bitches ! Har precis tagit mig en dusch, vädret är kass men jag svettas ändå så de var skönt med en kall dusch. Idag har jag inte gjort så himla mycket. Följde Jenny på promenad med hunden och vi köpte glass sen har jag varit uppe hos mamma och hälsa på och passade på att göra en sallad, Gott gott var det. Kvällens planer blir att fara till mamma för min syster har Mary Kay party och ska sminka oss. Kul kul, älskar att bli ompysslad. Så ska vara där kl 6 så måste börja göra mig i ordning. Är nog hemma där vid 9-10 någongång skulle jag tro. Så vi hörs då. Lickie Lickie

god morgon

God morgon bloggläsare. Sovit gott? För mig blev det en sen kväll, gick och la mig halv  5 så har sovit till 1 idag. Skönt skönt. Känner inte som att jag har missat något heller för ingen sol är det hära inte. Så idag ska pappa sjösätta båten så vi får se om det blir att åka ut med den. Måste också ringa några samtal när det gäller imorgon om det blir att åka ut till fingemanholmen eller inte. Men men nu ska jag äta en väldigt sen frukost. Vi hörs senare. Pussciao

Bilder från igår

Passade på att göra en smoothie

till filmen Ghost Rider

Over & Out

Radar

Go kväll kära bloggläsare. Har inte gjort ett skit ikväll, skulle egentligen fara och bada men ångrade mig. Usch vad jag har blivit lat. Men iallafall har legat hemma och kollat lite filmer oså. Längtar som fan hem till mamma nu där allt är i ordning. Men men åker nog dit på lördag eller söndag. Det återstår att se. Men men har kollat runt lite och hittade Brittans nya video Radar. Oj vad jag längtar...

Over & Out

Things you didn't know about me...


* När jag var mindre gjorde jag egna shampooreklamer i duschen.

* Jag älskar att åka karuseller, finns inte en enda jag inte skulle våga åka.

* Jag har sett en död människa på vägen.

* Jag hatar hårdrock

Back

Hej bitches. Nu har jag äntligen tänkt uppdatera här i bloggen. Igår var en väldigt jobbig dag så orkar inte berätta om det. Det enda jag vill säga är att vila i frid mormor, saknaden är stor !

Inga mer tråkigheter här i bloggen nudå.. Idag har jag mamma och Jessica varit på pite havsbad och sola. Fick inte så mycket färg men skönt var det och tog ett dopp i havet. Nu är jag hemma och försöker få ihop ett gäng att följa till fingermanholmen i helgen och sova över där och grilla. Vi får se hur det blir, än så länge är vi bara 2-3 st. Var meningen först att jag skulle åka till skellefteå på festivalen dära men jag var inte så sugen på att betala 300 spänn för att se en artist och resten kommer till PDOL. Men om ni vill hänga med till fingermanholmen är det bara att hojta till.


Smigge gillar korv..

Nu ska jag dra, ciao!

RSS 2.0