bränd och nyduschad

Sådära. Nu har jag precis duschat. Jag och mamma åkte till pitehavsbad och solade ungefär 3 timmar. Mycket skönt men känner att jag har bränt mig på vissa ställen som knäna och näsan... Not good!

Idag när vi låg och solade

Jag - Finns det bara en sol mamma?
Min mamma - Eh jo

Efter det där kände jag mig jävligt dum, vafan en sol vet väll alla men jag hade helt glömt bort det. Blond på insidan helt enkelt !



update lördag

God morgon god morgon. Blev ingen uppdatering trots allt igår!  Men då får jag ta den nu istället.. Igår kring 6 mötte jag upp Emelie och senare gick vi och hyrde film på Hemmakväll det blev Bröllopsduellen och Sorority Boys. Tyckte båda filmerna var jätte bra och skratta som fan. Vad Emelie tyckte vet jag inte, tror hon somna efter halv första filmen haha. Så där satt jag för mig själv och skratta som ett as, haha fyfan vad fult!  Just ja vi såg ju Robinson också och det var final och blev nästan lite småsur att dom har ö-råd sista gången egentligen borde svenskafolket få rösta för Jarmo var en värdig vinnare. Ellinor, neej !

Sen somna jag där vid halv 2 ....

sett den 23456778 gånger och den är så jävla bra !

vilken dålig bloggdag

Fan vilken dålig bloggdag jag har haft. Har inte gjort något speciellt idag faktist.... Aja Emelie kommer om ungefär en halv timme och ska sova över hära. Jag uppdaterar under kvällen ! Ciao


Dollar Store

Hej mina läsare. Nu har jag precis kommit hem från Dollar Store, har jävlat inte gjort något annat idag. Ska ta och hoppa in i duschen nu känner jag... Fan blev ingen solning idag för mig, känns inte bra. Brännan ska sitta till examen.

Lite brunare back


blev inge mycke bilder igår

Bilder från igår. Mycket lite bilder


Blev godis blandat med filmen Crazy Summer och Cluless

Snygg Anna tar en paus

Där vid 2 tiden blev vi sugen på vattenpipa men tyvärr fick vi inte igång den

Jag vet, mycket lite bilder !

lördag

God morgon god morgon!
Nu är jag vaken, eller har varit det ett tag. Jag och Anna var uppe till  4 och jag har sovit ungefär 5 timmar i natt. Men känner mig inte sådär jättetrött precis. Mer pigg för idag kommer det vara stek ute och det innebär att jag kommer ligga och steka någonstans med Anna. Men hon är nu och köper examenspresent så ska vänta in henne och det braiga vädret. Btw glömde usb kabeln hemma hos mamma igår så bilder kommer senare. Ha de bra, peace !

webcam bilder från ni nöja er med tills vidare


03.08 yao

Hej. Nu ligger jag och Anna här i sängen. Orkar vi vara uppe hela natten? Det lär vi ju se imorgon! Bye bye;)


BRB

Nu väntar jag på Anna som kmr om några minuter. Jag skriver senare, puss så länge !

helg helg

Hey lovers !
Nu har jag precis ätit middag. Blev en tidig middag idag p.g.a mamma ska åka till stugan så det blev endast nu vi kunde fira hennes födelsedag och hon fick mina presenter. Anyway idag har vi ju varit runt hela piteå känns det som men det blev besök på soptippen och vattenverket... Jag tror vi cyklade sammalagt 1.5 mil idag. Första biten var riktigt hemsk motvind uppförsbackar usch usch usch. Men men nu är man ju hemma och får vila ut.

Ska gå ner och sola i solariumet nu sen blir det att fixa sig för ikväll., Men först kommer lite bilder, enjoy !

Soptippen

Maria trivdes bra på soptippen

Lunchpaus på storstrand

Maria och Kajsa njöt av de fina vädret som varade ett tag

Over & Out


fredag

Wiho då var det fredag. God morgon på er alla. Känner mig ganska pigg nu på morgonen men det är ju jättebra när vi ska cykla hela dagen. Har ingen aning när vi slutar idag skulle tro kring 1 eller något sånt. Då ska jag direkt till stan och köpa blommor till mamma som fyller år idag GRATTIS MAMMA. Eftersom hon blir i stugan hela kvällen kommer jag tillbringa kvällen hos pappa fast han inte är hemma. Så då kommer Anna till mig, än så länge har vi inte planerat något.

Nu ska jag kolla mina mejl och packa det sista innan jag cyklar i väg till skolan. Vi syns senare ....


who the fuck is that

Cha cha heheheheheheh... Allt bra med er trogna bloggläsare? Med mig själv är det suveränt, har precis kommit hem från Lisa. Eller ja det var faktist ett tag sen. Har hunnit göra pastasallad till imorgon. Som sagt har vi cykelutflykt till sotippen imorgon vi ska dit på studiebesök. Så redan klockan halv 9 ska vi vara startklara på skolan imorgon. Kommer vara trött som satan så det gäller att lägga sig i tid ikväll... Som jag tror inte kommer gå så himlas bra. Men men nu ska jag vara social med mina lovers på msn. Ha en bra kväll så hörs vi imorgon ;)


Ibland blir jag bara irriterad...

Ojojoj vet inte vad det är med mig.. Men ett som är säkert att mamma jävlas med mig som en idiot!
Hon damsuger och mitt rum är minst och hon ska jävlat vara här inne längst, bara för att jävlas!!!!

videoblogg


Tack !

Nu är det äntligen över. Inget mer prov,redovisning,läxförhör eller något. Känns fucking jävla underbart. Synd bara att man måste gå dom här 2 sista veckorna. Men men man slipper ju allt arbete iallafall. FYFAN VAD BRA !!!!

Har iallafall kommit hem från skolan för ett tag sen, blev redovisning,förhör och HK prov. Allt gick superbra, kunde det mesta på provet så det var ju bra. Nu ska jag ta och göra mig lunch här hemma, vegetariskt på skolan så nog äter jag hellre hemma!

Stan med girlsen

Hejsan nu är jag hemma från stan. Blev en kort runda blandat med shopping och prat. Sen kom ju Gert Fylking på besök i småstaden.


En present till mami som fyller år på fredag och fynda mig två par trosor.

Det var allt för idag. Vi hörs imorgon lickie lickie


buh på mig

Visst är jag ganska frånvarande här i bloggen? Buuh på mig alltså. Har inte riktigt orkar vara vid datorn idag. Var uppe jättelänge igår och prata med folk i telefonen riktigt kul men roligt idag? Nee... Tur så hade vi bara skola fram till 20 i 12 då jag for hem och åt lunch och somnade i 2.5 timme. Fick veta idag att Hjärt Fylking och den andra typen som går från Ystad till Haparanda kommer vara i Piteå idag så ska ner till stan och ''träffa'' dom och sen gå runt och se om en present till mamma.  Så jag har ganska brotom nu kan man säga plugga på kfasjgklgkäsflfhlh ååå får damp seriöst jag orkar inge mera. NÄ NU MÅSTE JAG PLUGGA CPCPCPCPCP. Bye bitches !


Läsarna sticker ifrån mig

Go kväll kära bloggläsare. Har inte varit en riktig bloggdag idag känner jag. Ni bloggläsare verkar veta att måndagar brukar det inte hända mycket i Josefins liv. Har sett att läsare sticker ifrån mig på veckorna. Det är på helgen ni gillar och läsa ser jag. Kanske ska skriva sådär 3-4 gånger i veckan, inte vet jag. Vad tycker ni? Men som sagt älskar jag att blogga och kommer lugnt fortsätta.      Anyway har nyss kommit hem från Lisa och Lotta. Det blev surströmming som vi gör varje månad och idag var det extra gott kände jag och till efterätt blev det brownies med banan och grädde nami nami.. Resten av kvällen väntar DH och datorn. Känner mig inte såhär speciellt trött nu på kvällarna så blir nog en update till innan sovdags. Bye Bitches !


Just ja, när jag och Kajsa var omkring 5-6 års åldern så var det ju ofta Lejonkungen och sjöjungfrun som gällde som film. Men jag och Kajsa tyckte om den här filmen. Handlar om Frank som lever i sin drömvärld och tänker bara på sex och är gift med Nenne och dom går i äktenskapsterapi osv...  Mycket mycket bättre än barnfilmer tyckte jag och Kajsa  !

OC

Oj vad jag saknar OC. Någon mer som gör det?


Blogg.se cpar som vanligt

Nu börjar jag bli riktigt trött på blogg.se. Imorse när jag skulle logga in kunde jag inte komma in så det blev inget inlägg imorse som ni ser. Kan först och främst säga Hej på er alla. Gud vilket väder det har varit idag. Dagen var väldigt slapp kan man säga. Först såg vi filmen Ondskan och på mattelektionen satt jag och Nastja ute och sola. Ojoj vad varmt det var. Sist hade vi gympa och det blev brännboll ! Efter skolan gick jag med Felicia och Kajsa till gymmet, men det blev ingen långvarig träning för min del fick sån himla värk i benen. Så nu har jag duschat och ikväll väntar surströmming hos Lisa och Lotta. Nu blir det plugg och så ska jag få i mig någon mat. Hörs senare


Kan inte sova

Kan inte sova. Fan vad trött jag kommer vara imorgon !

färjan 2

Hallojsan. Har precis sett Färjan 2. Det är ju ganska bra ju ! Fick mig ett litet gott skratt då och då.. Aja nu ska jag plugga en sista gång sen blir det film. Hörs imorgon;) Lickie Lickie


videoblogg


blir inte så mycket plugg

Oj här pluggar vi mycket.. Nej nej nej. Varje gång jag kollar mot boken och ska börja läsa faller ögonen på datorn igen. Så nu sitter jag och lyssnar på gammal musik. En del låtar får man ju riktigt goda minnen som Scream låten med Timbaland, minns du Nastja?;)  Just nu lyssnar jag på min riktiga favoritlåt, den blir jag verkligen aldrig less !


Over & Out

Just nu:

Lagar jag mat. Väldigt duktigt gjort !


måndag

God morgon bloggen och alla bloggläsare. Blev lite sen uppdatering känner jag. Sov till klockan 12. Först vakna jag halv 7 och bestämde mig för att inte gå till skolan. Känner att jag inte mår så bra idag men tyvärr kan jag inte säga ddet här i bloggen. För privat ni vet  !  Idag kommer jag vara ensam hemma hela dagen det innebär att jag ska plugga plugga plugga och göra mat själv som jag är väldigt kass på.. Jo vad mer, ska kolla runt lite på hemsidor om jag hittar något som passar mig, ni vet jag ska ju göra hårförlängning nu till examen så håret måste ju vara perfekt ! Hehe *

Nä nu ska jag bege mig till sängen och läsa litegrann till SOn som jag inte har någon aning om vilken dag det är. Men jag kan ganska mycket så det är ganska lugnt. Vi hörs senare , lickie lickie


Kan inte sova ....

Hey lovers. Visste att de skulle bli svårt att somna ikväll. Egentligen är de ju så alla söndagar. Fan orkar man skola imorgon? Jo ska nog fara imorgon, slutar 12 varje dag i veckan. Fy fasiken vad skönt ! Men ska ta ledigt tis eller ons så jag kan sitta hemma och plugga litegrann istället för att vara på skolan och se massa film. Ja då är det ju mycket bättre att vara hemma känner jag.. Men men nog pratat om skolan.    Jag tycker det är jättekul att man har fått nya läsare. Bloggen blir bara större och större för varje vecka och det är kul att ni gillar den. Jag minns när jag börja blogga för första gången det var ungefär 2 år sen skulle jag tro och har fortfarande kvar den bloggen för jag minns inte lösenordet (Josefinohlund.blogg.se). Men det blev inte så mycket uppdatering i den bloggen så det blev ett uppehåll ganska länge innan jag startade Missjosefin.blogg.se som blev borttagen för några månader sen. Så man kan säga att jag har bloggat ungefär ett år nudå och det blir bara roligare och roligare för varje dag. Blogga är en del av mitt liv och jag kommer fortsätta väldigt väldigt länge!



När man har lite att göra kan man alltid prova bikinis. Min nya överdel är verkligen skitsnygg tycker jag !

Nu ska jag försöka lägga mig i sängen igen eller vara social på msn. Sov gott bitches  !

bloggdesignen

Hej kära bloggläsare. Nu är det så att jag ska göra om bloggdesignen helt och hållet. Den här jag har just nu kommer inte vara långvarig. Blev bara less den andra så jag la in en annan snabbt och ska börja jobba på den nya designen inom en snar framtid. Om ungefär 2-3 veckor hade jag tänkt lägga in den. Så vi får nöja oss med denna till nästa gång. Vi vill ju inte ha dom här trista vinter färgerna i bloggen nu inte..


Hissar och dissar



Gossip Girl en riktig toppenserie som bara blir bättre och bättre + att det är ju hur snygga guys som helst!

Bakom stängda dörrar en riktigt bra bok som handlar om en 14 årig tjej som flyttar till sin pappa i Sverige och blir inlåst i lägenhet och föder två barn till honom. En väldigt hemsk bok och värd att läsa helt klart  !



Skavsår hatar det ! Är det värt att gå i höga skor då?

''Hej mitt nr är 073 ******* ring och var sociala''  varannan tjej man besöker på pixbox står deras mobiltelefonnummer. Förr hade jag mitt nummer på msn och en del typer visste man inte vem de var. Så var smarta TJEJER, man vill inte ha en stönande pedofil ringades 24/7...

Städa jag verkligen hatar samtidigt som jag hatar att ha stökigt. Så fort jag flyttar hemifrån kommer jag vara Monica i vänner, eller nja hon gillar ju och städa.......

GG

Gossip Girl och popcorn det är vad jag kallar söndag !

aj aj aj

Aj aj aj vad det gör ont. Tycker synd om mig själv. Igår fick jag skavsår på en fot på 3 ställen. Väldigt väldigt irriterande. Skavsår är nästan det värsta jag vet. Jag är bäst på att få det nu under sommaren och i början är det värst för sen vänjer man sig.


Mina tår är typ uppsvullna.. Not good !


Update lördag

God morgon på er. Oj det blev riktigt sent igår och vaknade sent imorse. Ovanligt för mig att vakna 1 kan man ju säga. Blir svårt att somna ikväll. Jo söndagar då är det ju alltid gudstjänst i kyrkan och redan klockan 10 började dom första klockorna ringa, o fyfan vad det lät jag blev så grymt förbannad. Tog hela 5 min innan den slutade. Senare typ 20 minuter efter så började den igen och efter det 11 och då ville jag bara gå ut på balkongen och skrika... Don't mess with me !

Ja iallafall igårkväll möttes jag och Nastja upp på ica och handlade. Till middag blev det kött,potatisgratäng och god sallad. Mums vad gott det blev och mätta blev vi. Senare kom Nadja och vi såg en film på tv och senare rökte vi vattenpipa. Där vid 12 såg vi filmen The Mist och Nadja for hem där vid 2 tiden och jag och Nastja satte oss vi datorn. Så kvällen var väldigt lugn, vi tänkte dra ut egentligen men vi orkade inte.


Me and myself

Vi var duktiga på att göra potatisgratäng. In i ugnen 20 minuter och vips färdig !

God mat framför en film

Vattenpipa dags

Så vad har nu resten av dagen att erbjuda. Först och främst måste jag börja plugga till SOn och senare blir det Gossip Girl. Har inte så mycket annat planerat denna söndag!

Videoblogg

Oj vågar jag lägga in en videoblogg. Äsch vi provar. Videon hackar upp sig 0.16 då jag ska säga ''kring 7 då kommer Nadja hit''



Over & Out

hos papi

Hej lovers ! Nu har jag precis kommit hem till papi där vars jag kommer spendera kvällen/natten. Har hunnit varit förbi stan en sväng med mami. Inhandlade en bikiniöverdel,solglasögon och ett par örhängen och efter det gick vi och åt på Subland. Mycket gott!


Shopping

Bikiniöverdel H&M 129:-

Solbrillor  59:- & Örhängen 79:-  ( Båda från GT)

Oj vad det regnar nudå... Tur att vi har solarium som jag ska lägga mig och sola i nu. Hörs sen bitches!


Lördag

God morgon god morgon !

Vakna för ett tag sen. Trodde ju det skulle vara bra väder idag så man kunde gå ut och sola. Men icke det  ! Så istället ska jag nog tvinga Nadja följa ner till stan och kolla lite. Jag behöver verkligen köpa något nytt. Är less min garderob. Ska kolla om jag hittar någon bikini överdel. Ikväll kommer Nastja till mig, vi har pappas lägenhet för oss själva så vi ska göra middag och senare kommer nog Alexander och Nadja. Nu hörreni ska jag börja göra mig klar. Hittade en klänning som jag aldrig har använt som kan vara användning för idag ! Bye bitches


Sex Drive


Nu ska jag se denna film sen blir det läggdags ! Sov gott bitches ;)

fikakalas hos Nästy !

Go kväll kära bloggläsare. Nu har jag kommit hem. Kvällen bestod av massa prat,talang och mycket mycket fika. Som sagt fyller ju Nastja år idag så vi var ju där och fira henne. Gud vad mätt jag är. Blev väldigt mycket fika, men gott är det !
Justja innan jag skulle åka till Nastja började jag gråta för att jag trodde min kamera hade gått sönder men sen fick jag i gång den, oj så glad jag blev. Fan alltså fjärde kameran på ett år vore ju hemskt. Borde lyssna på min syster och köpa ett kameraskydd/väska.

Nu kommer det bilder !

Nastjas hamster. Gullig men skiter som en häst  !

Mycket god fika

vi åt

16 år och blåa tår nu

Over & out

secret

Vill ni veta en sak..........

imorgon kommer det dyka upp en videoblogg här i bloggen. Ska testa och se hur det blir. Gosh vågar jag?

mjau

Sådärja. Nu har jag hunnit vara på stan med Elin och Rebecca. Kan ju tyvärr inte skriva här vad vi köpte åt lilla prinsessan det får komma upp senare här i bloggen. Vad ska jag göra nu när jag är färdig och har inget alls att göra... Jag är grymt sugen på en ny design här på bloggen. Men orkar inte göra en just nu. Men jag lovar att det kommer upp en ny inom en månad.



Nu ska jag avrunda och skriver när jag kommer hem från Nastja. Ha en trevlig kväll allesmmans! Lickie Lickuie

Parfymer

Nu när min pappa är i Kina ska jag passa på att skicka ett sms och be han köpa hem en ny parfym åt mig från Taxfree. Men jag vet inte vilken jag vill ha så jag behöver er bloggläsares hjälp. Helst ska den vara en doft av sommaren !

Obs:  det behöver inte vara någon på bilden du rekomenderar !

Fredag

God morgon. Sovit gott? Det har jag. Okeej, vad händer idag då... Ungefär vid 1 ska jag möta upp Elin och Rebecca. Vi ska gå och köpa present till Nastja som fyller hela 16 år idag (GRATTIS FITTSLICKARE)  Så ikväll blir det att fara dit och gratta henne.


Jag och Nastja

Secrets







När jag var
riktigt liten trodde jag kändisar som Britney Spears m.m inte fanns på riktigt. Alltså jag trodde typ dom var Disney figurer påhittade alltså !

När jag är utomlands går jag oftast i sömnen. I Turkiet vaknade mamma upp att jag hoppade i sängen i sömnen. Min syster vaknade upp en gång i Lanzarote av att jag gömde massa saker under sängen och hon fråga mig vad jag gjorde och mitt svar var '' Städerskorna kommer att ta alltihop''.

Jag älskar grädde och som tur är har vi inte det ofta hemma. Till jordgubbarna tar jag dubbelt upp !

-


boom boom boom

Hej snyggingar. Nu har jag precis kommit hem. Gud vad mätt jag är. Det blev god mat där borta som alltid. Så nu är jag mätt och väldigt trött. Kvällen kommer bli väldigt lugn. Har inte planerat något speciellt. Ska nog se tv och gå och lägga mig tidigt.



Senare ikväll kommer det upp bl.a Musik top 5 och lite mera.

lite färg har man fått

Hej snuttar ! Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Jag och mamma hann sola i ungefär 2 h innan det blev monligt. Men lite färg fick jag iallfall. Blir lite avundsjuk på min mamma för hon blir så lätt brun. Själv måste man pressa gode länge för att de ska bli ett bra resultat.

Strax ska vi åka till moster på djupviken och äta middag dära. Så måste skynda mig att klä mig,blåsa håret osv.... Se ya later bitches !

Ser ut som en acnepojke i ansikte

Sola sola sola

Gudomligt väder ute. Nu för första gången ska jag bege mig ut med mammsen någonstans. Vi ska ta bilen och köra i väg och sola men först ska vi förbi Ica så vi får oss någon frukost/lunch. Vi hörs senare !

shalalala

Hejsan eller god morgon för den delen. Har precis vaknat, har sovit gott i natt utan att drömma. Igårkväll blev det en ganska tidig kväll. Var hemma kring halv 12 och la mig direkt i sängen. Under kvällen var jag med Alexander Nastja Elin och Rebecca. Vi var på strömlida och grillade,skratta och prata massor. Så kvällen var roligt. Tack för det !




Over & Out

heheh

strax ska jag möta upp mina babes ! Vi hörs ikväll...


En tidigare helg

Oj det här var inte lång skolvecka inte. Nu har vi äntligen fått ett litet ''lov''. Skönt skönt säger jag bara. Ikväll hade jag tänkt fara med några kompisar från klassen och grilla. Ska bli riktigt trevligt att få bara må bra i det goda vädret och grilla korven.  Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem och förhöra mig på SOn, en del gånger måste man plugga på lov också !


Kisses

update

God morgon. Tog en liten sovmorgon idag och missa första lektionen. Ajdå. Fattar inte när jag är hos pappa drömmer jag aldrig och nu på senaste tiden har jag börja drömma hos mamma varje varje natt. Idag t.ex. drömde jag att jag var på Beyonce konserten och hon spelade 2 låtar sen var det färdigt och sen när jag skulle sova hos min syster som bor i stockholm fick jag inte sova där och då for jag till uppsala men då fick jag inte sova där för min andra syster. Det sluta med att jag låg hemlös på gatan med en hemlös hund den natten....

 Som sagt har jag ju försovit mig så jag måste nog börja röra mig till skolan. Bild står först på schemat och måste verkligen vara med så jag kan höja mig nu i det sista. Vi hörs efter träningen där vid 4.


Boken som får mig att stanna uppe en exta timme (Inlägg om boken senare)

Today

jag är

trött,sliten och vill bara sova. Hejs!

mjau

God natt folket

home sweet home

Hej. Nu har jag precis kommit hem till pappa. Skolan idag var helt okej med massa film osv. Efter skolan gick jag till gymmet och tog mig en timmes träning. Var så jäkla trött alltså, men de är jag fortfarande så det blir nog en tidig kväll känner jag. Så idag var det tänkt att jag skulle till mamma, men jag orkar verkligen inte packa ihop mina saker och trala mig upp. Så jag stannar här tills imorgon. Ska strax ta mig en dusch och sen smörja in mig med body lotion från Mary Kay, den luktar gudomligt.



 Bye bitches !

Mjölka kossor?

Hello bitches. Fan vad jag skrattar varje gång jag säger det irl. Haha låter så lejt. Får börja göra videoblogg så får ni höra själva. Vad tycker ni? Anyway sitter just nu i klassrummet med en del cpn och en del andra cpn. Känns lite sådär småreatard. Alla jobbar medans jag är kung och redan färdig. Så jag kollar runt på google på världens fulaste katt och hund. Här är resultatet. Ska fan köpa en !


What a beautiful morning

You are the sexiest dog in the world.


Run

God morgon lovers ! Sovit gott? Jag har sovit bättre idag faktist. Vaknade imorse att jag låg med huvudet där vars fötterna ska vara. Crazy dream I think. Idag är det måndag och som tur är slutar vi redan onsdag. Fyfan vad skönt. Idag efter skolan åker jag och tränar som vanligt, hade tänkt träna mån,tis,ons,tors i veckan. Känner att jag har varit mycket lat. Men men kan inte skriva så mycket mera ska strax börja gå till skolan. Tror det kommer bli ganksa chill dag ändå. Aja ha en bra dag bitches! Lickie lickie


Ändrade planer

Oj det blev lite ändrade planer. Först skulle jag vara med Nadja sen kunde jag inte för jag skulle fixa en sak och sen blev det inte av och sen ringde Lisa och fråga om jag ville joina hon och Eva. Så jag for dit och var med dom plus Felicia. Vi såg Gossip Girl och for senare vidare till Kioskpiraten och köpte mjukglass. Oj vad jag äter glass nu känner jag. Skärpning Josefin!

Felicia satsade på stort denna gång

Mums !

Nu bejbs ska jag ta och avrunda och jag säger god natt nu för idag. Är så jäklas trött så jag tror jag ska lägga mig och läsa lite. Ha en bra kväll så hörs vi imorgon. Nutti nuttis

right round

And Who Am I? That's One Secret I'll Never Tell.

Gossip Girl och One Tree Hill ikväll. Can't wait !


My sweet 16

Ungefär 20 dagar kvar tills jag fyller år. Hihi* Då äre väll dags att planera min Sweet 16. Den här bilen ska bokas.





Jag och brudarna ska åka runt i denna limmo och dunka låtar som Barbie Girl,superstar,rosa helikopter,playboy bunny  osv...

Hissar och dissar



Mitt ''nya'' rum litet,trångt och supervarmt på morgonen för att solen lyser men sängen är underbar!

Skolan nu är det inte länge kvar innan vi slutar och vi har ingenting att göra på skolan. De enda vi typ gör är att se film. Måste man gå till skolan då?

Robinson nä det är inte lika bra som förr när det gick på SVT och Anders var pogramledare. Lägg ner det istället!



Norges bidrag tyckte inte om låten i början. Men han var en värdig vinnare så jag är glad för Norges skull. Oslo next year !

Malena Ernman många tyckte låten var hemsk. Men ärligt talat så tyckte jag den var jättebra låten och Malena gjorde ett jättebra framträdande och var värd en mycket bättre plats än 21.

Södrahamn du som bor i lägenhet och ingen sol har är Södrahamn de perfekta stället här i piteå att gå till Fint och bra med plats för att ligga och sola.

Isglass ingen annan glass smakar bättre en isglass på sommaren. Twister Is my favourite!

Snygga solbrillor det är så läckert. Istället för att köpa dyra solbrillor. Köp istället många billiga. Kul att variera och snyggt med färg istället för bara svart!


Vilket underbart väder

Hej älskade blogg läsare. Nu har jag satt mig ner för att ta det lugnt. Jag har inte varit hemma mycket idag kan man säga. Vaknade där vid 10 tiden och ringde Nadja. Vi möttes vid södrahamn och la oss och sola i ungerfär 2 h. Mycket mycket skönt, men fick inte så mycket färg. Senare for jag hem en snabbis och hämta pappas börs (plånbok) och vi gick på Ica och handla mat till middag. Blir att jag stannar här en natt till eftersom han åker på tisdag till Kina vill jag va här så länge det går. Så till helgen har jag lägenheten för mig själv. Men det blir lugnt  ! Har endast sovit här 2 nätter och mitt rum ser ut som en svinstia. Oj är inte van med småa rum.

Underbar utsikt

Skönt skönt skönt

Söndag

Jaha då var det söndag IGEN. Fan vad veckorna går snabbt. Skönt att de är snart sommarlov. Ska strax möta upp Nadja vid hamnen och vi ska sätta oss där och sola. Det är ju så underbart väder så ska försöka bli lite brunare idag. Men men vi hörs senare babe's!

vilken dag

Fan vad dagen har gått snabbt. Imorgon är det söndag och jag har INGENTING på schemat. Hade tänkt hitta på något kul. Om det är bra väder ska jag sola. Behöver bli brun. Vi hörs imorgon. Sov sött!

Slut för idag

Norge hade bra låt och var en värdig vinnare. Sverige skulle ha fått en bättre plats än de dom fick. Fuck europa!!


Dagens outfit

Today;

Vilken bra dag

Hejsan. Nu har jag äntligen satt mig ner för att skriva blogg. Nadja for hem för ett tag sen. Mötte upp henne klockan 12 vid gallerian och kollade runt och provade massa klänningar. Men ingen som jag ville ha fanns där ute. Sista affären som blev Gina blev jag desperat och tog det första bästa jag såg. Det blev 2 klänningar. När jag äntligen hade hittat dom fira jag och Nadja med en glass vid havet i den strålande solen. Underbart !




Visste inte vilken färg jag skulle köpa så jag köpte båda

Underbara dag

Heej. Nu har jag precis kommit hem. Jag och pappa for och åt på Big Boy, mums vad gott de var. Har inte ätit hamburgare på flera månader så den här satt bra. Så nu är jag bara hemma en snabbis ska strax möta upp Nadja i stan. Hon är snäll och ställer upp och följer mig för att hitta den perfekta examensklänningen. Vi hörs sen! Ajös .

Underbart väder idag

Passa snabbt på att ta en bild

Se ya later bitches !


Lördag

God morgon på er

Har vaknat för ett tag sen så nu ligger jag i sängen och lyssnar på låten Circus med Brittan. Me love ! Undrar själv varför jag är uppe den här tiden för jag gick ju och la mig där vid 3 igår. Det är vädret som får mig pigg. Just nu är det jättejätte varmt i mitt rum. Solen just mot mitt fönster. Vad händer idag då? Först och främst ska jag vakna till och käka frukost. Sen där lite senare ska jag och Nadja gå på stan och kolla på examens kläder till mig. Måste fan hitta nu alltså! Om jag inte blir jag galen! Anyway ikväll blir det att åka till Nastja och vara med henne och krille och se Eurovision Song Contest.


Oj

Oj klockan börjar bli lite mycket. Dags att sova kanske, men inte rikigt än !

you're everything I tought you never were

Väntar på att Felicia trattfisia ska ringa sen åker vi till my lover Nastja. Vi hörs när jag kommer hem !



saknat mig?

Hejsan underbara läsare. Har ni saknat mig? Hope so!  För nu är jag äntligen tllbaka. Jag har inte skrivit p.g.a jag inte har haft något speciellt att berätta och ingen fantasi att skriva. Kan hända så ibland och då blir det mycket roligare skriva sen när man har ''vilat'' ett tag. Men iallafall tänkte inte berätta vad jag har gjort de senaste dagarna för som sagt det har inte hänt så mycket faktist.

Just nu har jag kommit till pappa. Ska tillbringa helgen hära med honom, fast jag inte ska vara hemma så mycket. Ikväll blir det att åka till Nastja med Felicia och Andreas. Vi ska hyra film och mer än så har vi inte planerat. Ska strax ta och göra mig klar ska först bara packa upp.


Mitt rum hos pappa. Grönt ville jag ha men mer ska det bli.


Gone

Varit lite frånvarande right? Hehe skriver ikväll!

ikväll gäller det



Hey snyggingar ! Allt bra? Med mig äre finemang, har precis tagit mig en dusch. Strax ska jag sätta mig vid tvn och se Ugly Betty men det är ett tag till innan det börjar. Nä hörreni orkar fan inte skriva någonting nu. Jag skriver ikväll när jag orkar.

Haha kul att du gilla mitt inlägg blondy. But you are to much girl !

Plugga hos Emelie

Hejsan är bara hemma en snabbis nu. Ska strax möta upp Emelie och vi ska fara till olika sjöar och ta olika tester. Sen åker vi vidare hem till henne och börjar göra en video vi ska redovisa v.23. Så vi ses senare måste skynda mig !

superkul

God morgon på er. Känner mig extra glad idag eftersom min blogg bara växer och växer. Det är kul att ni gillar den och mer bra ska den bli. Idag är det tisdag vi går endast skola fram till 20 över 2, ganska skönt! Senare ska jag och Emelie åka och göra lite arbete som är ganska stressigt nu när hon ska åka i väg. Så det blir ganska sen bloggning idag (Sorry). Vad är det mer som händer idag, jag ger en ledtråd börjar på E och slutar på urovision song contest. Det är alltså semifinal idag och vi får heja på Sverige!

Nu ska jag ta och avrunda, måste vara i skolan lite tidigare idag, har ju NP på morgonen. Wish me good luck bitches !  Bye bye

Säger god natt nu

Tjohej leverpastej

Nu har jag precis sett färdigt en film. Hade tänkt lägga mig i sängen och läsa litegranna inför morgondagens nationella prov i biologi. Känns inte sådär skitkul men man måste ju ! Anyway så jag säger god natt nu och så får vi hoppas att det blir en bättre bloggdag imorgon. Bye bitches !


jag är en tönt

Hade ingenting att göra nu efter jag har flyttat in lite saker hos pappa. Så jag och mamma gick ner i förrådet och hitta lite gamla videofilmer. Gosh vad barnfilmer jag tog med mig hem, måste måste bara se dom filmerna.



Det här är två filmer jag grät till varje gång jag såg dom. Måste bara se dom ikväll!

Just ja

Glömde hissa Felicia för hon är en riktig kvinna och det gillar vi !

Felicia ville vara med på min blogg så här får ni en jättestor bild på henne.


Hissar och Dissar


















13de juli Stockholm,globen, circus, Britney Spears. Behöver jag säga något mer?

Höga klackar så jävla snyggt. Måste börja lära mig helt att gå i höga klackar för i sommar blir det mycket sånt !

Youtube.com har man lite att göra så är youtube verkligen den hemsidan som får tiden att gå i väg....




Piteås shopping åå blir så less, hittar fan inga kläder till examen. Gina har kläderna men alla har dom !

Spamning av reklam varannan sekund får man kommentaren ''Bli medlem på den här sidan bla bla bla'' Alla är redan medlem, fuckers !

Rihannas bilder läcktes ut hittade lättklädda bilder på Rihanna som hade läckts ut. Många tror att det inte är hon, jag själv tror definitivt att de är hon.To much girl !

In school

Heeej snyggingar !  Just nu sitter jag i skolan, vi ska egentligen arbete men vi är färdiga . Fatta bäst! Vi girls sitter och kollar på lite bloggar bl.a. belleofsweden som vi sitter och skrattar åt. Här får ni en video, jag ni ser ni själv !


inte den bästa dagen

God morgon på er, sovit gott? Jag har sovit superduper jättebra. Känner mig utvilad och snart är de dags för skolan. Känner mig inte sådär spyless skolan i veckan, tror de kommer vara ganska lugnt. Vi har Nationella i biologi och inget mera som ska vara färdigt i veckan. Thank god ! Så vad har veckan att erbjuda ?

*Skola
*Solarium
*Plugga
*Träna
*Fixa biljetter till brittan
* Komma mig ut i det fina vädret

Något mer än så länge har jag inte att göra. Men de kommer säkert komma upp massa saker här i bloggen. Nu måste jag börja kila till skolan. Har inga bilder att bjuda nu på morgonen pga att jag är hos pappa för att internet inte funka där uppe. Så vi hörs senare. Lickie Lickie


Sov gott

Tror ni jag kommer se Britney den 13de juli ?


Dagens fråga

Nu har jag precis sett färdig Gossip Girl. Nu när jag ändå är igång och blogg tänkte jag köra en dagens fråga.



Jag har två favoriter och det är självklart Desperate Housewives och Gossip Girl.


GG

Nu ska jag hoppa i duschen sen blir det Gossip Girl

hockey

Hej bitches. Idag har jag varit på jysk och inhandla en stor spegel till mitt rum hos pappa. Har också gjort klart arbete som ska vara inne i morgon. Så nu sitter jag här och ska börja kolla på matchen mellan Sverige och Usa. Heja sverige !

BLOGG.SE CPAR SOM BARA DEN KAN INTE LÄGGA IN BILDER. DAGS FÖR EN HISS OCH DISS LISTA KÄNNER JAG!

oh lord

Nu har vi äntligen kommit hem från Jysk. Det tog ett vädligt bra tag.............


söndag

God morgon folket. Sovit gott? Jag har sovit underbart. Kändes bra att jag tog en vilodag igår och bara var hemma och tog det lugnt. Det känns verkligen idag att man är utvilad, så imorgon är jag redo för skolan.

Idag är det söndag men har ändå mycket att göra idag som bl.a. inlämningsarbete i engelska, åka med pappa och köpa spegel,ut på en promenad osv.. Så man kan säga att min dag är ganska fullspäckad. Men hade nu tänkt och äta en god frukost och sätta mig vid tvn och vänta tills klockan blir 12.  Så vi hörs senare !


Detta är min garderob nu, är äntligen färdig med alla kläder som skulle in.



Over & Out

vid din sida


Hade tänkt lägga mig och se denna film nu. Är ganska pigg men ska ändå lägga mig i sängen och vi får se om jag orkar se hela filmen. Det är ju en dag imorgon också! Men men jag säger God natt här i bloggen. Lickie Lickie

trött

Heey. Har precis sett färdigt filmen Wanted, superbra var den ! Sitter just nu och pratar med folk på msn som jag kommer att göra resten av kvällen. Kommer bli en tidig kväll idag känner jag, är lite småtrött så..


Love this song !

gratis hemmakväll

Go kväll kära läsare. Har varit problem att logga in idag men nu kan jag äntligen blogga. Ikväll bestämde jag mig för att bara vara hemma och ta det lugnt. Jag och mamma for till Hemmakväll och hyrde två filmer och köpte hem lite gott. Mamma hade så mycket bonus på sitt kort så vi fick allt gratis. Gissa om vi hyr film ofta. Men det är ju bra, en gratis hemmakväll! Så strax ska vi sätta oss och påbörja den första filmen, Wanted heter den. Update later !



Over & Out

E.M.D

Här kommer två videos


uppdatering

Hej snyggingar! Förlåt för dålig uppdatering har inte riktigt haft tid att blogga dom senaste timmarna.

Fredag kväll: Jag och Emelie körde till Bångarn (Alexander) Där vars vi såg hockey,spela wii,spela anden i glaset och cama på playahead där vars bångarn dansa i livecam. Haha fan vad jag skratta! Där vid 12 for både jag och Emelie hem. När jag kom hem frös jag som ett as så jag la mig i sängen och kollade en film och somna där vid halv 2 skulle jag tro.


Idag vaknade jag 1 av missade samtal och massa sms. Så jag skynda mig upp duscha + fixning sen sprang jag in till stan. Där mötte jag upp Emelie och vi såg E.M.D sjunga i Gallerian. Å fyfan vad snygga måste jag säga och mycket duktiga var dom. Mjau alltså! Spelade in videos och tog lite kort. Men videos kommer upp lite senare i bloggen. Anyway sen efter det så gick jag hem och pappa och jag for till Jysk för att se om några saker till mitt rum , men dom hade inga så vi åker imorgon och kollar på andra ställen.

Nu hörreni ska jag ladda upp videos och äta litegranna så bye bye bitches !

Någon fick komma upp och sjunga blinka lilla stjärna med gänget

Mjau !

Jag

Over & Out

Alexander's place tonight

Äntligen är jag färdig med allt. Imorgon kommer ni få se det på bilder för nu ska jag möta upp Emelie vid skolan sen kör vi tillsammans till Alexander där vars vi ska tillbringa kvällen med hockey och GT. Se ya later !
¨

fullt upp

Hey snyggingar. har fullt upp just nu. Håller på att rensa min garderob plus att byta garderober. Nu när pappa har flyttat ut har vi en rum tomt och jag var först i ting att få det rummet. Ska ha mina kläder,skor,väsker m.m där inne.



Nu är det helg

Hey bitches ! Nu har jag precis kommit hem, skippade sista lektionen och följde mamma på kupan och återvinningen för att se om vi hitta något fint, men tyvärr blev det inget för våran del. Sen for vi vidare och kollade på en lägenhet. Jättefin invändigt men på balkongen fanns det inge sol.

Ska strax ta och äta middag, sen hade jag tänkt sola en snabbis. Ikväll ska jag till Alexander och se hockey tillsammans med några andra. Hörs senare !


Vars är solen?

Nu har jag fixat mig klart. Ska strax börja trala till skolan..


Tog en gammal sommar klänning idag

Vars är solen?


två favoriter

God morgon
Sovit gott? Jag har sovit superbra, nästan för bra !  Idag är det fredag, jippi ! Fan vad skönt, sista dagen sen helg. Synd bara att vi har så lång dag i skolan idag, ändå fram till 3. Känns lite tärt, men men.  Efter skolan ska jag hem en snabbis sen ska jag och mami åka på kupan. Får väll blogga lite mer när jag kommer hem.
Två favoriter idag

Gucci Envy Me

Flower by Kenzo EdP

norrlands guld reklamen

Då var det avklarat. Sverige i semifinal, det känns underbart. Fyfan vad spännande match det var idag. Hoppas vi vinner imorgon mot Canada. Fuck them !

Erkänn Norrlands Guld har dom bästa reklamsnuttarna på tvn. Ojojoj blir aldrig less. Jag och pappa sitter alltid och skrattar åt dom här två.



Säger God natt för idag. Vi hörs imorgon ;)

hemma igen

Nu har jag kommit hem igen. Jag och mami var och åt på Blåa Ängeln + att vi for och kolla på en lägenhet, eller ja det var samma lägenhet som vi ska kolla på lördag.Nu blir det hockey hos pappa, vi hörs senare bejb's !


Sverige mot Tjeckien


Detta är mitt mål

Detta är mitt mål till examen


ingen träning idag

Hejsan bloggläsare. Nu har jag precis, eller ja kommit hem till mitt gamla hem. Har varit nere hos pappa och kollat lite saker. Ojojoj vad jag hatar att flytta! Ingen jävla ordning någonstans. Mamma har fått tillbaka sina nya möbler hon hade i lägenheten och soffan hade börjat möggla (vet inte hur det stavas) Jävligt synd , men pappa ska fixa det så de blir säkert bra får vi hoppas. Men nog om det. Vad har jag gjort idag, ja som alla andra dagar har jag varit i skolan. Men måste säga att denna dag har gått väldigt väldigt snabbt. På hålet gick jag, Kajsa och Maria på thai garden och tog med oss mat därifrån till skolan så hela skolan luktade thai mat, men gott var det! Sista lektionen hade vi musik då vi tränade inför 9ornas konsert.


Smaskens !

school time

Nu drar jag till skolan. Se ya later bitches !



torsdag

God morgon folket. Nu är det inte länge kvar innan helg. Känns jätteskönt, men två dagar till i skolan. I natt har jag sovit underbart men drömde om att jag bodde i en husvagn. Anyway vad är dagens planer då?

Dagnes Planer
* Skola fram till halv 4
* Snabbt träningspass på korpen
* Göra färdigt arbeten som ska vara inne imorgon, inte ens påbörjat!
* 20.00 startklar framför tvn för att se hockey Sverige- Tjeckien.
* Sov dags för min del


En tidig kväll för min del

Nu mina vänner ska jag ta och lägga mig i sängen, har sett lite hockey osv under kvällen. Imorgon väntar en fullspäckad dag med mindre roligare saker, men tänk snart är det fredag !

Sean Kingston nya singel, I love it !


5 saker ni inte visste om mig



1. Jag kan inte sova med tänd lampa

2. När jag var bebis kunde jag inte krypa istället hoppa jag på rumpan fram, och det gick fort !

3. En kille trodde jag var 30 (för 4 år sen) Sjukt !

4. Jag är jävligt bra på att rimma.

5. Jag hatar när folk tar kort på mig, men älskar att ta ego pics.



nu blir det lugnt

Go kväll kära bloggläsare. Nu har jag precis avslutat packningen för idag , blev inte så mycket jag bar ner bara lite småsaker. Resten av kvällen hade jag tänkt ta det lugnt och fixa lite ny musik till mobilen för det behövs det verkligen.


Lite smått har jag börjat i mitt rum
 
Imorgon möbleras det, tror jag.

Utsikt. Nu på helgerna blir det att sitta med kikare och kolla vilka som är ute och partajar, hehe.

resultat 2

Det här blev det nya resultatet, blev en aning ljusare och det får vara bra tills vidare. Ska prata med frissan nästa vecka om hur jag ska göra så allt passar in till mitt löshår.

färgning

Nu är det mitt andra försök. Hoppas jag blir mer nöjd nu ! Resultat kommer sen ikväll, kommer inte ha tid att blogga för jag ska börja packa lite småsaker och bära ner i nya lägenhet men vi hörs ikväll bitches ;) Lickie Lickie


Kajsa gästbloggar

Hej allihopa! Mår ni bra idag? själv mår jag prima. Roligt att  för första gången skriva ett blogginlägg, lite små pirrigt sådära. Sitter  just nu i skolan och kollar på när Josefin,Elin och felicia jobbar på med deras Vietnam arbete. Nu ropar Emelie på mig. Hon säger att jag måste bege mig tillbaka mot spanska rummet, där vi just nu håller på med en pjäs. Inte kul!  PUSS PÅ RUMPAN






Här har ni en bild på daniela,caroline och moi


En koko dag i skolan

Heej bitches ! Sitter just nu i skolan och vi har NO, jag och emelie ska egentligen jobba på vårat arbete men istället drar vi oss till bloggningen. Idag slutar vi typ 3 skulle jag tro, då ska jag direkt gå till biblioteket och lämna tillbaka en bok sen blir det raka spåret till stan och byta hårgfärg och senare hem och plugga. Har massa arbete att göra som bl.a SO och boktips på engelska. Längtar som fan hehe not ! Nä hörreni nog börjar man bli less skolan, eller hur?


Justja tänkte berätta att jag ska börja med en ny kategori i denna blogg, alltås prova på något nytt som kommer finnas här i bloggen nästa vecka, låtet väll spännande ? Ne hörreni nu måste jag verkligen jobba litegranna. Vi hörs senare .

pluggat klart

Jaha då fick man veta att vi har inomhus gympa, det var ju jävligt bra det då kunde jag ju vara med men de är försent nu men ska ändå börja röra mig mot christina och kolla på när dom har gympa. Tur att jag hann plugga litegrann så jag är redo tills eftermiddaan. WIsh me good luck ! Hörs efter skolan;)


onsdag

God morgon snoppis
I natt har jag sovit underbart och drömt en underbar dröm om en viss person, är jag kär?  Tror jag nästan sov för bra är fortfarande trött och mina ögon kan inte vara mer hängiga. Anyways nu på morgonen har vi gympa men jag funderar stort på om jag ska skippa den här gympan för det är fotboll som jag hatar + att det regnar (ännu värre). Så om jag skippar första lektionen och stannar hemma och pluggar tror jag. Så bäst och börja då kanske. Se ya later bitches !


imorgon är en annan dag

`Nu börjar det bli dags att gå och lägga sig, imorgon blir det prov,solning,plugga,färgning m.m


nu ska de möbleras

Fortsätter väll med flyttningpratet ni får stå ut med det. Så fort jag kommer in i ett rum så tänker jag hur JAG skulle renvovera och designa rummet. Fick reda på idag att pappa redan ''äger'' lägenheten nedanför så vi kan flytta in där när vi vill. Det första jag tänker är ''shit hur ska jag ha, vilken färg osv...'' Men nu har jag kommit fram till hur jag vill ha det. Eftersom jag har egen balkong med inglasning så blir det som ett extra rum så ska ha två utestolar där med ett bord och massa ljus och sen där inne är det väldigt litet så det blir simpelt med en säng,fotölj och en hylla. Färgen jag kommer satsa på är grönt MASSOR med grönt ! Så jag tror det kommer bli ljust och fint i mitt rum med massa grönt, kan de bli bättre nu till sommarn med grönt?


DET BLIR GRÖNT


resultat

Resultatet blev ingen stor förändring inte.. Måste få till en fin färg nu !


hur ska jag göra?

Ska ju till frisören om 1 månad, har kollat på löshår på Happyhair.se och de är dom här färgerna jag kan välja mellan

Äkta Flat-hair, Light Brown #12
Äkta Flat-hair, Medium Ash Brown #22

ingenting för oss

Nu är jag hemma igen. Blev en snabbrunda att kolla på lägenheten, tyvärr var det ingen lägenhet för oss. Den var jättefin nyrenoverad och 2 toaletter som vi bara måste ha men tyvärr var de luftgång och ingen sol på balkongen och det är bara ett måste för mig och mamma. Så på lördag har vi en ny tid på en annan lägenhet så vi får se vad som händer. Anyway efter vi kollat på lägenheten gick vi ner och boka tid till mig hos frissan, äntligen säger jag bara ! Efter det gick vi på kicks och inhandlade hårfärg till mig.  Sen gick jag ner till pappas lägenhet och kolla lite på mitt rum och bestämde vad jag ska dit och inte ta. Så här får ni ett tjuvkoll på min och pappas lägenhet.

Vardagsrummet utsikt över sundsgatan

Köket

Snart ska de färgas

Nu ska jag ta och äta middag sen ska jag färga håret + plugga. Vi hörs senare ^^


school day 2

Äntligen hemma. Känner mig alldeles utmattad... Började halv 9 idag och hade Nationella prov direkt på morgonen som gick väldigt väldigt dåligt kan man ju säga. Sen hade vi hål i typ 2.5 timme så då satt jag i uppis med andra och spelade kort. Sista lektionen hade vi musik och träna inför examen, shit nu äre nära alltså !

Fick ett sms av mamma, vi ska åka och kolla på en lägenhet som ligger här i stan, hoppas den är fin och vi tar den ! Vi hörs senare ;)


tack

God morgon på er
först och främst vill jag säga tack till alla kommentarer. Idag känner jag mig mycket bättre och igår hade vi en pratstund här hemma och vi kommer göra så att allt kommer gå bra för oss alla. Någon frågade vars jag skulle flytta. Igår var jag och pappa och kollade på en lägenhet , 2 våningar nedanför våran nuvarande. Superfin, ny hörslägenhet och den ser ut som en takvåning om jag får vara ärlig + att jag kommer få en walk in closet. Idag ska jag och mami och kolla på en annan lägenhet eller ja det finns 3 stycken men det är en viss vi är sugen på + att vi står först i kö på den för vi har så mycket poäng så är de ju bäst man kollar.

Nu börjar de bli dags för skola sen blir de träning. Jag uppdaterar senare, lickie lickie


Hoppas

Den 13de vill jag stå inne i Globen och se Britney Spears circus tour. Hoppas bara att mina syskon hänger med  !

Spola fram till 2.20 då blir det grejer ! FAN VILKEN SHOW


Så här är det

Trodde aldrig det skulle hända men idag blev det på allvar, kanske kommer som en chock för en del av mina kompisar. Har inte hunnit snacka med en del men så här är det att mina föräldrar ska separera och det känns verkligen tråkigt att det ska hända igen. Igen tänker en del nu. Så här är det för ungefär 2 år sen skilde sig mina föräldrar och flyttade ifrån varandra, det tog bara ett halvår innan dom ville flytta tillsammans igen som sambos det dom gjorde och skaffade den här lägenheten vi bor i nu. Sen dess har vi kämpat på hela familjen så att allt ska vara bra. Redan i juli var det lite halvjobbigt och det var nära att dom skulle separera men min pappa blev sjuk och hamna på sjukhuset i 3 månader och vi var alla där för att hjälpa han. När han kom tillbaka till jul var allting bra med familjen det är nu som det har blivit som jobbigast. Det är nu jag känner att det ska bli riktigt tråkigt och känner mig riktigt ledsen min mamma och pappa har alltid varit tillsammans sedan 25 år tillbaka. Men på många sätt känns det mycket bättre när de ska separera, vi slipper allt bråk 24/7 och alla får det mycket bättre. Så jag tror allt kommer bli bra ingen har varit glad på senaste tiden och det blir bäst om vi gör så här. Vad kommer hända med mig då? Jo mina föräldrar vill inte pressa mig eller något så jag själv får välja vars jag vill bo om jag vill sova 3 nätter hos mamma och 1 natt hos pappa det gör jag hur jag vill eftersom att båda kommer bo i stan och det kommer vara enkelt för mig att ta mig fram och tillbaka.

Anledningen att jag drar upp det här i bloggen är för att jag vill vara ärlig det kommer ju nångång ändå att komma fram så nu vet ni hur det ligger till.

en skoldag avklarad thank god !

Hej kära läsare. Nu är första perioden slut och det står 3-0 till Sverige. Underbart !
Skolan slutade 10 i 4 idag vi hade blandade lektioner som matte,engelska och Svenska. På svenskan fick vi jobba på våran redovisning när vi ska göra reklam för ett viss märke. Haha lite små roligt faktist. På skolan har det inte hänt något speciellt idag har bara varit trött trött trött hela dagen. Men nu ska jag fortsätta se hockey, lickie lickie


Fucking schoool

Hejsan kära bloggläsare. Sitter i skolan just nu vi har FENA (fördjupning i engelska) Vi håller på att göra en redovisning men mina medarbetare är borta idag. Fuck them! Vars är ni snoppar? hehe. Orkar inte jobba nu så jag tänkte att man kan blogga istället. Vad ska jag skriva om? Det enda som kommer på tankarna är den här fucking jävla skolan. Seriöst jag är så fruktansvärt less så de inte är sant. Vi har bara haft 2 lektioner denna dag och jag är redan less.

Nu vill jag ställa en fråga till er läsare. Vad vill ni läsa i min blogg är det något extra som ni saknar? Säg gärna till, älskar att få kommentarer och vill ha eran åsikt. Så klicka på kommentarsrutan och skriv själv vad du tycker jag ska skriva /göra i denna blogg. Hoppas jag har fått några svar innan jag kommer hem!


Måndag

God morgon, för mig är det fortfarande natt. Halvsover typ, är så jäävla trött ojojoj... Idag är de skola och jag har noll lust att trala mig dit och jobba mig igenom dagen ända fram till 10 i 4. Men men man måste! Låt bara dom här dagarna gå undan så vi får sommarlov nu. Men iallafall efter skolan blir de ingen träning eftersom det är hockey så ska se det sen blir det att plugga inför provet på onsdag, det är grammatik i engelska det är jag verkligen sämst på så de gäller att plugga på. Men men vi hörs som vanligt efter skolan, bye bye !


Sov gott

Sitter just nu och ser Never Been Kissed. Grymt bra film, får sig ett gott skratt iallafall!  Ne hörreni vi får höras imorgon de är en dag då också,måndag till och med. I Hate It !  Sov gott gott gott

Eurovision song contest

Den 12de är de dags för Eurovision Song Contest, har börjat kollat runt lite på youtube bidragen. Det här är en låt som jag verkligen fastnat för tror den kommer vara bland topp 10 i finalen. Vad tycker ni?


Gossip Girl

Nu har jag precis sett färdigt Gossip Girl. Mycket spännande, fan vad Nate är snygg alltså. Men nog om det ska fortsätta kvällen framför tv med bl.a Parlamentet och senare med filmen Never Been Kissed. Nu väntar duschen !


Tre Kronor

Nu blir det hockey  !


Lördag kvällen

God morgon god morgon!
Anna har precis farit hem vi sov ganska länge idag till hela ett tiden , skönt skönt men nu blir de problem att somna ikväll känner jag. Anyway igårkväll var det crusing, jag och anna mötte upp Mickis och vi gick och satt oss ute i solen lyssna på musik osv.. Sen mötte vi upp Falle och Palle som var lite för onyktert men dom skulle till luleå så de blev snabbt att träffa dom. Senare mot kvällen kom Lisa in till stan sen hennes kusiner då åkte vi lite bil och träffa massa med folk. Våran kväll sluta där vid 1 då jag och Anna gick hem och åt.







Over & Out

crusing

Ikväll blir det crusing. Jag och Anna har nyss fixat oss vi ska snart gå och möta mickis på busstationen. Ha en bra kväll !


stan

Nu har jag precis kommit hem från stan. Hittade ett par skor som jag ska ha på examen. Kollade runt på lite klänningar men hitta ingen som jag ville ha.




Nu ska jag duscha och göra mig fräsh till ikväll. Lickie Lickie


Home

Tjohej leverpastej. Nu har jag precis kommit hem. Tillbringade kvällen/natten hos Lisa. Först for vi + Anna och hyrde film det blev Prom Night, jättebra var den. Efter det såg vi X-men och chillade, vi somna några gånger framför tvn så de var dags att gå och lägga oss. Vi somna där vid halv 1 skulle jag tro....




Nu ska jag sola sen vet jaag inte vad som händer. Vi hörs senare !

Jordgubbar med grädde

Go kväll kära bloggläsare. Har precis ätit för första gången i år jordgubbar med grädde mycket gott men man blir fort less. Väntar nu på att Anna ska komma så vi ska köra tillsammans till Lisa som bor på djupviken, det blir att sova över där ikväll så vi ska hyra film och mysa på. Ni får ha en bra kväll, kanske uppdaterar ikväll om lisa vill låna ut sin dator till mig. Bye bitches  !



Ego ego ego ego pics




Gamla videos

Kollade runt lite på mina videos på youtube, hittade några som är värd att visa en gång till här i bloggen !


Det är de här som får mig att gå till skolan.

Jag och Emelie sjunger på lucian


Hemma hos Emelie en vinterdag.

Sommarväder

Idag är det en riktig sommardag!

lunch på stan



O fyfan sitter och nyser gång på gång hära, vet inte vad som händer. Har nyss kommit hem, jag och mami gick ner på stan inhandla mig bara ett par strumpbyxor och denna gång får dom fan vara bra ! Alla affärer var stängde så jag mamma och pappa gick och åt lunch inne i Gallerian. Mycket gott var det ! Sen skulle vi egentligen fara och hälsa på mormor men hon var inte hemma så vi dela på en mjukglass istället.

Ska ta och sola lite nu, superbra väder. Kan de bli bättre?

fredag

God morgon! Sovit gott? Jag har sovit underbart. Vaknade för ungefär en timme sedan, tänk att jag aldrig kan sova ut! Det är nog solen som får mig så pigg, man kan ju inte sova halva dagen när det är sol ute? Anyway, ska strax gå in till stan och kolla på lite examenskläder måste ju börja nånstans kan ju inte spara allt till sista veckan. Så ska kolla på en klänning idag, hoppas jag hittar en riktigt snygg en !



Se ya later bitches !

grillning och bio

Go kväll folket. Blev en ganska tidig kväll för min del. Kring halv 7 for vi till Anna. Först var det bara jag,nastja,lisa och Anna sen kom massa andra folk. Vi grilla korv och njöt av vädret. Blev lite småkallt därefter. Kring 10 for vi moppegänget in till stan för att kolla bio, det var gratis så vi såg filmen My best friends girl filmen var inte sådär jättebra så tur att den var gratis. ´Filmen sluta och vi alla for åt var sitt håll så nu sitter jag hära och har inte tänkt göra något speciellt. Ringa någon människa eller nånting kanske. Vi får höras imorgon !  Lickie lickie








RSS 2.0