Ha en trevlig valborg



Ser hockey just nu och efter det bär det av det degeränget och spendera kvällen/natten dära. Ni får ha en jävligt bra valborg allesammns och ta det lugnt med alkoholen ! Lickie lickie

ego



Nu blir det hockey och hoppas Sverige vinner annars blir jag galen.

exotic passionfruit

Hey lovers !  Nu har jag precis tagit mig en dusch, mycket skönt så nu är man fräsh och luktar gott. Innan det for jag och pappa till Pentryt och åt, smaskens var det. Efter det tog vi bilen till coop och inhandla lite saker till mig ikväll.

Nu hade jag tänkt smörja in mig med min nya body lotion från Mary Kay. En riktig sommardoft !


kort dag i skolan

Hejsan, nu är jag äntligen hemma. Fast vi hade en halvdag känns det som att skoldagen gick lååångsamt. På morgonen hade jag engelska då jag och Elin började på en redovisning sen hade jag Svenska då vi tjejer började på en annan redovisning , sista lektionen hade jag NO och där planera jag och Emelie inför våran redovisning. Så man kan ju säga att det är mycket redovisningar nu innan sommarlov. Nu har mitt mini mini lov börjat, det är ju valborg ikväll så det innebär ju att vi har ledigt imorgon, känns sådär extra bra. Ska strax ta och hoppa i duschen så jag är färdig innan hockeyn som börjar 4 och efter det ska jag dra till Anna som har grillkväll så vi blir massa tjejer som ska vara där. Ska bli riktigt kul !

Solen lyser och får mig på glatt humör klockan 8 imorse.

Syster har skickat hem mary kay produkter som jag och mamma har beställt. Denna gång blev det body lotion.

Som luktar SOMMAR !

oooooohooh

Hoppas solen steeeeeeeeeeeeeeker hett idag !

hejn gillar vi

God morgon bitches ! Sovit gott? Hope so ! Har nyss vaknat, tänkte först duscha på morgonen men jag orkar fan inte så de får bli när jag kommer hem sen. Jo igår var det då hockey på tv, sverige låg under med 5-2 mot USA och jag skrek av ilska och stängde av tvn. Pappa fortsatte se hockeyn i andra rummet och då fick jag höra 3 mål Sverige så jag var ju bara tvungen att slå på tv igen. I förlängningen vann Sverige med 6-5 och jag grät av lycka.

Nu på morgonen 8.15 börjar jag och slutar klockan 11.40. Ganska kort dag så efter skolan ska jag och mami köpa grillmat och sånt till mig ikväll. Det är ju valborg !


Hockey

Hej snuttor. Nu har jag precis kommit JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Sorry dudes det blev mål för Sverige i hockey. Var förbannad för ett tag sen men nu blev det bättre. Står 1-1 mellan Sverige och USA.
Anyway får uppdatera snabbt så jag kan sätta mig och kolla. Under kvällen har jag varit med Lisa vi har varit på Dollar Store och inhandlat oss var sina solbrillor + att vi tog en solstund i solariumet på SunTan. Efter det for vi hem till Lisa och fixa hennes studsmatta eller de var hon som fick jobba mest jag hjälpte till. Här kommer lite bilder...


Nya solbrillor billigt och bra !


Solning på G

VILL BLI BRUN NU

Jobbigt

Härlig bild, visst?

Oh shit nu äre 2-1 till sverige, me like ;)

Hissar och dissar



Valborg imorgon är det valborg, längtar att få fira in våren med mina vänner och grilla och ha massa roligt!

Britney Spears till stockholm Jo de är så sant, Brittan har just avslutat sin USA turne nu ska hon ge sig ut i Europa och sverige ligger redan på tur den 13de juli. Om man ska dit är ju den stora frågan.

Crusing massa folk som kommer från norrbotten för att visa upp sina bilar här i Piteå, ett till tecken på att det snart är sommar!

Ballerinaskor finns det något mer att säga än bara I LOVE THEM !





Piteå discon okej de är jättekul att det kommer upp discon och sånt här i piteåstad, men samma folk,samma musik och det händer likadana saker. Det börjar bli lite uttjatat.!

Examenstressan nu har jag börja blivit skitstressad inför examen, vad ska man ha på sig, vilka skor,frisyr osv....

School ge oss lov nu, vi orkar inge mera !


Grillning på G

Hej snyggingar, är på lite bättre humör nu och nej har inte pratat med mina föräldrar ännu. Iallafall så håller jag och pappa på att laga mat, eller vi försöker. Ingen vet vars sakerna ligger i köket, ringer mamma varannan sekund det funkar bara inte. Skrattar åt oss för pappa blir så arg när något går fel och skyller på mig.  Nu står han iallafall ute och grillar maten jag tror de kommer bli suveränt gott. Första ute grillningen i år.

Snyggaste grillen också, papi har varit ute och letat men hitta ingen som passa just oss. Nä skoja, ingen som passa våran balkong så vi fick ta den vi hade i husbilen.

förbannad

ojojojojojojojoj det var inte längesedan jag och mamma satt i bilen och pratade om att jag ville fara på en stor konsert. Då sa jag så här '' Om Britney kommer till stockholm då jävlar ska jag dit!'' Och min mamma bara '' självklart, vi har ju lovat''. Nu har jag fått veta att Britney kommer den 14 juli till globen och uppträder med circus albumet ,när JAG har sommarjobb. Oh fyfan vad sur jag är !!!!!!! Vet inte hur jag ska göra om jag ska ta ledigt två dagar eller något sånt för Britney Spears är verkligen en av min största idol ändå sedan hon kom ut med singeln Baby one more time.  Måste prata med mina föräldrar nu...


onsdag

God morgon på er. Känner mig lite småtrött vakna halv 7 idag för att vi har ett arobicpass direkt på morgonen på strömbacka idag och jag vill inte komma försent. Har hunnit duscha och ska snart fixa mig och packa mina saker.
Skoldagen kommer vara väldigt kort, slutar redan 20 i 12 då jag direkt ska gå och träna. Så vi ses som vanligt efter det.

Är inte riktigt färdig med bloggdesignen och musiken jag ska ha på bloggen. Får väll hitta en låt som har en lugn början men tills det får ni sänka volymen innan ni kommer in på min blogg!  Nä nu ska jag avrunda, ha en bra dag! Lickie lickie

Den här bilden är tagen för ett år sen precis.

SYNS BLOGGMENYN?

Nu är jag färdig med designen

Go kväll söta bloggläsare. Nu är jag äntligen klar med designen. Blev en liten annan stil på det hela, lila gillar jag så det blev det. Vad har jag gjort nu under kvällen när jag har varit så frånvarande från bloggen, jo har varit hos Dysholm och ätit surströmming + efterätt. Sen har vi inte gjort så mycket mer bara snokat runt lite på youtube osv.. När jag kom hem såg jag DH med mami och sen har jag inte gjort så mycket mer, jo har ju gjort bloggen och de tar ju sin tid.

Tíll höger ser ni en Ipod Nano, right ? Där kommer jag spela upp veckans favorit och om det blir för jobbigt att lyssna är det bara trycka på stopp, hur enkelt är inte det?

Nu ska jag ta och avrunda, skola imorgon men bara halv dag. Hoppas ni tyckte om min nya design, skriv gärna vad ni tycker. Sov gott nutti nuttisar, lickie lickie ;)


sdabfg

Bloggen designas om !

home

Hej bloggläsare. Nu har jag precis kommit hem, skolan har varit lång tycker jag, är gode trött. Klockan 9 skulle vi mötas upp på bio3an, blev lite sen så fick springa dit. Hittade upp mina kompisar och filmen började, först fick vi se olika filmer som skolorna hade gjort sen börja själv huvudfilmen Die Welle, hade ingen aning om vad den skulle handla om men måste säga att den var faktist bra ! Efter det hade vi lunch och senare HK då vi jobbade inför provet. Sista lektionen hade jag musik då vi gjorde klart lärarsången vi ska sjunga på examen + att vi börja förbereda våran dans inför 9ornas konsert. Precis innan jag skulle börja gå hem börja jag blöda näsblod, inte mysigt ! Så fick stanna ett tag innan jag kunde gå hem.

Nu snart på ungefär 30 minuter ska jag och mamma börja fara till fårön och äta surströmming med resten av gänget. Ska bli supergott ! Vi hörs senare ;)


tisdag

God morgon snyggingar ! Sovit gott? Själv har jag sovit underbart! Har lite sovmorgon idag, alltså jag börjar klockan 9 istället för halv. Vi ska gå och se en film på bio med svenskan, har ingen aning vad den heter men det blir säkert bra. Bättre än skolan iallafall.. Idag väntar sig en långdag efter bion väntar sig en lång dag i skolan. Thank god att vi slutar tidigt imorgon och på torsdag. Nu hade jag tänkt äta färdigt min frukost och sen fixa det sista innan jag drar till bio3an. Hörs senare !

Tightsen jag bär idag

Här sitter jag just nu och äter frukost.

irriterad

Sitter just nu och ser hockey det är slut på andra perioden och Sverige ligger under med 1-2 mot Lettland. Fan vad irriterad jag blir. Skärp er nu Sverige !


Säger god natt nu och så hörs vi imorgon, lickie lickie ;)

hockey

Nu är de dags för hockey !

dröm

Jag har börja kollat lite smått på lägenheter i luleå. Hittade en och den brevid skolan, kan det bli bättre?


ojdå

Sitter och kollar på lite youtube klipp och hitta denna lilla videon när Beyonce sjunger live och de har mixtrat ihop orginalsången med när hon sjunger live. Ja hör själv !


avklarat

Nu är jag hemma från en träningsrunda på korpen, blev ungefär 1 timme och 20 minuter jag var där. Skönt skönt ! Klockan är bara halv 4 och jag tycker jag har hunnit mycket idag, stolt* Nu har jag inget annat för mig resten av dagen, kanske tar mig en runda till solariumet om någon vill följa med annars blir det här hemma jag solar. Trist väder det är ute nu också, regn och allt. Men de är ju ett tecken att våren är äntligen här!

Idag var jag en rosa kvinna , hehehe

hemma snabbt

Sådärja, nu är jag hemma. Har varit i uppis hela dagen i skolan, alltså inga lektioner. Riktigt skönt! Gick hem när jag fick sluta 10 i 1 så nu har jag hunnit färdigt mitt SO arbete som ska vara inne imorgon. Nu bär de av till korpen för ett träningspass. Lugnt blir det nog eftersom jag nyss har varit sjuk. Se ya later !

sov gott

Nä nu börjar det bli dags för sängen. En måndag imorgon, jobbigt jobbigt! Tänk snart är det sommar, sov gott

I mina högtalare just nu:

1. Ciara ft Justin Timberlake- Love Sex Magic



2. Flo Rida - Touch Me
 

3.  Erik Hassle - Hurtful
 

söndagsmys i solen

Heej. Nu har jag precis kommit hem, har inte haft tid att blogga idag. Vaknade kring 12 då jag gjorde lite SO arbete som ska vara inne på tisdag. Sen ringde Lisa och jag for dit och vädret har ju varit så bra så vi sola ungefär 1 timme och mer. Efter det blev jag grymt sugen på mjukglass så vi bestämde oss för att ta mopeden och köpa en mjukglass. Och jag kan lova er jag njöt jävligt mycket av den glassen för den var så jävla god, första för i år.  Efter det drog vi hem till Lisa igen och kolla lite internet och musik.





Nu ska jag äta middag snabbt sen är det One Tree Hill som gäller och gossip girl efter det. Se ya later bitches  !

fryyyyser

Go kväll kära bloggläsare. Har precis kommit hem från Nastja. Har varit där under kvällen med hon,Lisa, Felicia och Andreas. Vi såg en skräck film och som alltid blev det en dålig, jättedålig var den inte men det finns bättre. Vi började fara hem där vid 12 tiden och jag skjutsade hem Lisa på mopeden. Så nu sitter jag här i mitt rum och fryser som ett as, kommer vara skönt att lägga sig under täcket ikväll..

Nä hörreni ska vara social på msn ett tag sen ska jag lägga mig i sängen. Imorgon är det söndag det innebär att plugga när jag vaknar sen ska jag vara med Lisafisa. Sov gott idioter  ;)


vilket väder

Gud vilket underbart väder alltså ! Har precis kommit genom dörren. Mötte upp Emelie vid christinasalen sen såg vi dansföreställningen med några andra. Alla var duktiga och riktigt söta småisar som uppträde först. Efter föreställningen gick jag ensam hemåt men hade glömt nykeln så jag gick till farmor och farfar och satt ute på balkongen ett tag och mådde skönt. Sen kom pappa och vi for hem. Nu väntar maten sen ska jag åka och hämta Lisa och fara till Nastja senare. Uppdaterar ikväll !



klar !

Sådärja, nu är jag färdig för dagen. Vid 12 tiden gick jag ner till stan med mamma och mötte upp pappa och vi gick och åt på Arbaillo för mig blev det som vanligt en god tindrasallad. Efter det gick jag hem och duscha håret och nu har jag precis fixat mig färdigt för dagen alltså sminka mig och fixa håret. Igår hade jag ingen bra dag när de gällde mitt hår, idag älskar jag mitt hår. Vi har ju våra dagar !


Färga behövs det. Men ska boka tid veckan innan examen för klippning och färgning sen blir de hårförlängning.


Om ungefär en timme ska jag möta upp Emelie vid biblan. Sen ska vi vidare och se Lisa och Kajsas dansuppvisning.

lördag

God morgon babes !  Sovit gott? Själv har jag sovit superbra och har haft några bra drömmar också !
Igårkväll kring 8 kom Emelie och hämta mig och vi alla tjejer drog till discot i hortlax, i början var det vädligt lugnt senare blev de bra och mycket dans. Men börjar bli riktigt less piteå discon alltså... Händer alltid samma saker, samma musik och samma folk. Min pappa kom och hämta oss där vid 1 skjutsade hem dom andra sen for jag hem och sov hade skitont i fötterna så det var jävligt skönt att ta av sig skorna.

Nu ska jag sola och sen duscha, hörs senare ! 

hehe

Hej hopp bloggen. Kvällen har varit kul och ont i fötterna har jag.. Skriver imorgon! Pussciao

måste varva ner

Oj vad stressad jag känner mig fast jag inte behöver det.. Har ont i huvudet som fan, ska lägga mig ner i sängen och läsa 20 minuter innan det drar igång igen!


Läsa lite skvaller också....

Äntligen

Oh yes ! Nu är de äntligen helg, känns hur jävla skönt som helst. Har iallfall nyss kommit hem, har vart på skolan och gjort fysik prov sen efter skolan gick jag,Alexander,Emelie och Nadja ner till stan och kollade lite. Inhandla mig bara ett par strumpbyxor som jag ska ha ikväll. Hade ju cash idag så hade ju tänkt inhandla lite mera men hittade faktist ingenting annat eller jo jag hitta en underbar klänning men vi får se hur det blir med den. Ikväll ska jag på disco i hortlax. Kommer åka dit med Lisa,Eva och Emelie. Där kommer vi säkert träffa massa folk och jag ska försöka dansa så mycket jag kan fast jag känner mig dålig i kroppen och förkyld. Men men inte mycket som händer här i piteå för oss 15 åringar..

Nu ska jag ta sätta mig på balkongen ett tag sen blire duschen och fix. Update later! Lickie Lickie


Har varit sjuk

God morgon mina vänner, nu undrar ni säkert varför jag inte har uppdaterat det är för jag har inte haft någon ork har legat i soffan och haft feber,träningsvärk,huvudvärk och ont i halsen... Så de har inte varit så trevligt kan jag säga och mycket har det inte hänt, har bara legat i soffan och sett vänner och ätit alvedon. Igår fick jag reda på om jag kommer in på skolan jag söker, och det gör jag men kände mig inte sådär superglad. De tar väll ett tag innan jag fattar det, att jag ska börja på en annan skola i en helt annan stad och flytta ojojoj..

Ska strax ta och börja gå till skolan som egentligen börjar på 5 min men står i uppis idag så jag orkar verkligen inte gå på första lektionen i 20 min. Slutar efter provet som är någon tid sen ska jag på stan och handla lite saker inför kvällen då det blir disco ! Hörs senare ;)


Hehe varmt, igår klockan 11

My outfit för idag !

 
Over & out

onsdag

God morgon god morgon vilket härligt väder det är idag. Eller nog för att det har varit hela veckan men idag känns det extra bra för jag ska cykla för första gången på typ skitlänge, har ingen aning hur länge men det blev ganska mycket moppe förra året kan jag ju säga. Nu direkt på morgon har vi gympa på Strömbacka det blir Arobics fan vad kul, sen åker vi tillbaka till skolan och har vanliga lektioner blä''. Måste dra nu, bye bitches  !

inte tid

Har nyss tränat, dags att hoppa i duschen sen blire plugg och tv !

Tisdag


Hej !

Gud vad jag har sovit gott i natt, riktigt jävla skönt  ! Vaknade för ett tag sen lite jobbigt, men har satt upp håret och slängt på mig kläderna, orkar verkligen inte fixa mig idag. Efter skolan går jag till korpen och tränar en timme sen måste jag hem och plugga direkt. Nu ska jag ta och börja avrunda, vi hörs senare !

fräknar

Hej bitches. Nu har jag precis kommit hem från Nastja, tog ett tag att köra dit för Emelie körde 20km/h... Haha fyfan vad jag garva. När vi kom dit gick vi på en prommis och prata om allt. Nu sitter jag här i mitt rum och kollar på lite bilder jag har tagit, gud vad jag har fått fräknar alltså + att jag har blivit brun. Hihi*


today

Hej underbara läsare. Nu har jag chansen att sätta mig ner och skriva. Ja vad har hänt idag då.. Jo vakna då där vid 7 duscha och gjorde mig klar, trodde fan att jag aldrig skulle orka upp men var faktist pigg. När jag kom till skolan hade vi lektioner som vanligt och min mentor Britt hade kommit tillbaka, nutti nutti världens bästa lärare! Vi hade lektioner som No,Engelska och SO idag. Fysiken går ju åt helvete för min del alltså, fattar ingenting eller nått. Sista lektionen hade vi slöjd och vi var crazy som vanligt jag och Nastja. Efter skolan drog jag hem och tog moppe nyklarna och drog till A motor och lämna in moppen. Så nu har jag bett dom göra en kontroll på hela mopeden så den blir nog färdig torsdag skulle jag tro. Tur fick jag låna en moped av dom så ni vet om ni möter mig så är det INTE min moppe jag kör.

Nu hörreni ska jag fortsätta på mitt arbete, huhu blev mycket snack om skolan och sånt i det här inlägget. Klockan halv 8 drar jag och Emelie till Nastja och vi ska ut och gå. Mysigt mysigt. Bye bitches ;)

måndag

God morgon folket, då var det måndag och skola... Känns ju mycket trevligt, nä hörreni nog skulle det vara trevligt om man fick sova typ 5 timmar till. Som sagt är ju måndag den jobbigaste dagen slutar 10 i 4 så efter det drar jag hem och hämtar moppen sen far jag mamma och pappa till A motor och lämnar in den, pärlan måste ju fungera bra i sommar. Ojdå trodde inte klockan var så mycket nu måste jag börja fixa mig. Hörs senare. Bye bitches ;)


....................................

Sorry dude ........

Det är nära nu

Go kväll kära läsare. Sitter här och funderar på saker kring examen, det börjar ju dra ihop sig och jag har inte fixat någonting.. Vad ska jag ha på mig, kläder, skor,håret osv.... Funderar mycket på mitt hår, ska ju som sagt beställa hem löshår men är grymt sugen på en ny färg i håret men frågan är ju om jag ska ha mörkare eller ljusare. Var inne på hemsidan där vars jag beställer hem hår, tydligen hade dom inte hemma längden och färgen som jag brukar ha.. Attans hoppas dom får hem annars blir jag ju tokig.



Blond är de ju bara att glömma... Första sommaren som brunett! Men vilken brunfärg är ju frågan? Gee mig gärna tips!

Oth

One Tree Hill avsnittet hade jag redan sett..... Här kommer en bra låt I like !


söndagsparty

Idag är det ju söndag och som ni säkert vet är det en av mina favoritdagar, inte för att det är skola imorgon. Ikväll är tvn fullspäckad med olika pogram. Själv börjar det redan klockan 6 för min del, först One Tree Hill klockan 18.05 sen Gossip Girl klockan 19.00 efter det klockan 21.00 har kanal 5 premiär för den nya serien Söndagsparty med Filip och Fredrik som jag inte ska missa...


Nu ska jag ta och lägga min i solariumet och få lite bränna. Ciao !


borta bra hemma bäst

Hej, nu har jag äntligen kommit hem. Gud vad jag har längtat till min säng,min tv,min dator osv... Tror jag kommer sova mycket gott ikväll för jag är så fruktansvärt less sängen i stugan. Min rygg alltså ! Nu ska jag ta och göra något vettit,har pluggat och packat upp så nu ska jag ta och börja med maten. Iallafall hjälpa mamma lite med den. Ha det fint !


Min älskling vad jag har längtat !

hihihihihi

God morgon bloggen. Sorry för att jag inte uppdaterade igårkväll men hade verkligen ingen lust. Idag är det söndag och det är dags att åka hem från stugan till Piteå, ska bli riktigt riktigt skönt att få komma hem alltså. Har börja på lappsjuka som man säger.. Imorgon är det skola på ett sätt känns det verkligen trist att få börja om pluggandet och massa prov väntar och på ett sätt känns det jättebra att komma tillbaka till vanliga rutiner som sova normalt , min diet och börja träna igen... 

Uppdatering ikväll.... Hinner inte skriva under dagen !

Lyssna och njut

When I say jump, you say how high

shululu

God morgon bitches ! Nu har jag precis vaknat och idag är det också strålande väder ute så det blir att åka ut med skotrarna..  Men har inte tid att uppdatera ska platta håret och äta frukost, se ya later ;)


update

Go kväll snyggingar ! Vad har ni för er denna kväll? Min är då vädligt väldigt lugn kan man säga... Kvällen blev ganska stillsam ändå. Gästerna kom inte så det blev bara familjen typ. Vi har sett Talang och spelat Yatzy hehe ja låter ju kul det. Känns som att det är alla som festar ikväll utom jag buhuuu, men men i sommar smäller det. Brukar inte vara så festsugen men idag var jag faktist det.. Men men tur att jag har folk som är social på telefon iallafall, vad hade jag gjort utan min telefon i det här läget. Nu ska jag vara social på msn + att nu ringer det. Bye

just nu...

Ser jag talang med gänget. Vilka är era favoriter just nu? Min är ju självklart knäckebrödsdansen ;)

Härligt härligt

Hej!
Gud vad bra väder det har varit idag, känner att jag har fått lite färg i ansiktet. Iallafall vi åkte till Kvarntjärn och grilla och njöt av det goda vädret. For på en liten skotertur också men skoterleden var inte den bästa. Sen blev det skugga så vi for tillbaka till stugan och nu har vi gjort upp en eld här ute och dom andra sitter och dricker så jag tänkte då går jag in och skriver i bloggen. Ja vad mer.... Idag kommer lite mer folk hit och dom ska fira pappa så de blir nog att sitta ute i kåtan och umgås med alla. Nej nu ska jag ta och gå ut i det soliga vädret. Hörs senare !



JAG KOMMER DÖ AV HIV

God morgon, sovit gott? Själv har jag nästan sovit för gott så det var jobbigt att stiga upp. Klockan är snart 10 och då ska vi börja fara ut med skotrarna, har ingen aning vart vi ska idag men det blir säkert bra.. Update later !


Gjorde olika test på facebook, en av dom var ''Hur kommer du att dö'' . Vågade göra testet och det blev att jag kommer dö av HIV/AIDS.. Oj så trevligt !

filmkväll

Go kväll mina lovers. Hur har eran dag varit, min har iallafall varit suverän. Inte hänt så mycket men.. Just nu sitter jag,Jenny och Rikard och ser filmen Familjen är värre. Har sett den många gånger men den är ju så jävla kung. Men nu ska jag fortsätta att sen filmen. Hörs senare, lickie Lickie

Gammal bild på mig

gamla rubriker

Hej snyggingar:) Nu har jag fått tag på min usb kabel så jag har lagt in bilderna på datorn. Men kommer inte visa alla nu... Blev ingen skotertur idag eftersom det var mycket som skulle göras innan så Jenny har gjort en skön ansiktsbehandling på mig och vi har suttit och pratat allihopa.. Sen hitta Jenny gamla tidningar som NSD, Piteå Tidningen och massa andra tidningar där vars pappa var med.. Pappa blev verkligen glad av att se dom och hur bra han har lyckats , är stolt över dig pappa!  Men men här kommer lite bilder!


Lisa och Jag

Grillning i kåtan

jääg

Jenny lagar mat på isen

Tidningar



Over & Out

Nu är vi framme

Nu är vi äntligen framme i Långträsk. Ska äta lunch nu, är vrålhungrig ! Update later;)

torsdag

God morgon bitches ! Sovit gott? Det har jag, har sovit superduper bra men imorse blev jag riktigt irriterad på min syster som börja springa runt och skrika som en galning.... Anyway idag fyller min pappa hela 49 år, GRATTIS GRATTIS GRATTIS till dig. Så farmor och farfar är här nu vi har ätit god tårta, jättebra frukost för min del... Så vad händer idag då? Ja nu först ska jag ta och börja packa, åker ju upp till stugan idag. Oj vad jag längtar, minns förr då hata jag att vara där uppe men nu börjar det bli kul speciellt när det är sånt här toppen väder, i måndags hade vi 20 grader, det var inte dåligt  !


Kollade nyss in min statistick som ser ut som en riktig berg och dalbana, eller vad säger ni? Undra vars mina trogna underbara läsare har tagit vägen....

IMORGON KAN JAG ANVÄNDA MIN KAMERA

Oj vad jag längtar. Visst har det varit lite tomt här i bloggen utan kamera? Men nu imorgon när jag åker till Långträsk kan jag äntligen lägga in bilder.

Sitter just nu och dunkar Britney Spears, är gode trött efter badandet på pite havsbad. Blev inte där så länge för Nastja mådde inte så bra. Men vi satt mest i bubbelpoolen med några andra grabbar, blev inte så mycket åkande för våran del.
Nu ska jag ta och vara social på msn, ha en bra kväll. Imorgon kommer det bli en bra bloggdag får vi hoppas !

Älska älska älska

Älska älska älska denna låt, blir aldrig less!


en härlig onsdagsmorgon

God morgon

Shit det är redan onsdag, fan vad veckan går snabbt... Snart har vi skola igen, buuuhuuu.. Men nog pratat om skolan. Igårkväll blev det ingen uppdatering, varför vet jag inte. Men där vid 6 kom mammas kompisar och min syster visade Mary Kay produkter och vi hade fotspa. Nu är mina fötter fräsha och fina. Idag där vid 3 drar jag och Nastja å badar på Pite havsbad, längesen man var där så det ska bli himla kul att få åka dit.

Nu ska jag duscha kroppen. Se ya later bitches !

En dryg tisdag

Today; Ja idag där vid 11-12 någongång gick jag och mamma ner till stan och handla present till min syster som har fyllt år. Grattis i efterskott efter det kom min syrra in till stan och vi gick och handla present till min pappa som fyller år på torsdag Grattis i förskott ! När vi hade handla färdigt allt gick vi alla 3 och åt på Cafe Piteå en god pastasallad. Efter det blev jag less och gick med Nastja och Nadja hem till Nadja där vars vi låg och pratade. Började prata om hur pank jag var och fråga om dom ville vara med och tjäna massa stora cash, först var dom med på det men sen när jag berätta att det var en porrfilm vi skulle göra blev det ett nej. Men men vi får prata vidare om det där, mycket pengar tjejer;)  Där vid 3 gick jag hemmåt och nu har jag inte gjort så mycket förutom att jag har provat min moppe och den låter förjävligt ska lämna in den nästa vecka på service.

Nu ska jag göra mami en tjänst och gå och handla lite spasaker till ikväll. Vi hörs senare !

nu drar jag

Nu ska vi fixa däcken på bilen sen blir det stan med gänget och en fika ;)

tisdag, tror jag

God morgon god morgon. Har precis vaknat av en riktigt sjuk dröm kan jag ju säga. Jag och några av mina kompisar började slåss mot några andra tjejer (nämner inga) men knivar och shit. Fick sår där och där och när alla knivar var sönder och man var halvköttad blev vi vänner och vi bjöd varandra på alkohol... Lite sjuk eller vad tycker ni? Tänkte bara berätta drömmen nu ska jag ta och gå tillbaka till sängen. Update later

buhuu

Fan min rygg är åt helvete..... Ska sova nu, bättre dag imorgon<3

Promotion

Hej bloggen. Tänkte ta och uppdatera lite sen sist, ja vad har hänt då. Tog mig en skön dusch när jag kom hem från Långträsk, mycket skönt och mycket fräsh blev man. Efter det åt hela familjen tacos, jättegott. Sen bestämde jag och Jessica att vi skulle gå och hyra film, först gick vi förbi farmor och farfar sen hyrde vi filmen Promotion och efter det gick vi på Ica och handla godis. Eller ja det blev Jessica som handla, jag är ätit nå jävulskt med godis under påsk. Imorgon börjar träningen om ! Ja filmen då, den var inte bra kan jag säga. Trodde den skulle vara rolig, lite skratt fick vi men inte var det mycket inte..


Nu ska jag gå ut med Smigge på promenad och ta en smoooooooooooke, se ya later bitches ;)

fuck, det tänkte jag aldrig på

Fuck, tänkte aldrig på att nu kan jag ju inte uppdatera med bilder i bloggen. Känns ju jättejättekul, aja får väll ta och använda sugmobilkameran med 3.2 megapixel känns ju jättekul. Nu kommer säkert alla dra från min blogg ,. Nä det tror jag inte, annars får jag väll göra något skandalaktigt eller?


FYFÅÅÅÅN

bilder

Nu när jag har kommit hem kom jag på att jag glömde USB kabeln kvar i Långträsk. Men har tagit lite bilder från pixbox som jag tänkte visa sen fredags, enjoy !


Lisa och Jag

Tjejmiddag

Jag röker vattenpipa

Elin röker vattenpipa

Nastja och Jag

Shake it Maria

Nastja och jag därbak shakar loss

Fest hos mig ooohoooo

Emma:)

Matilda och Nastja

Matilda Maria och Elin

Det var dom bilderna. Får ta USB kabeln nästa helg när jag åker upp

lite kallare idag

Hej bloggen. Nu har vi precis kommit hem från en skotertur. Det har verkligen varit varmt i natt för isen är full av flö (vatten). Som tur var körde vi inte fast idag, jävligt bra för att min rygg är verkligen inte okej sen igår.. Nu packar alla för fullt och städar innan vi ska åka hem till stan. Har redan packat, känns skönt för är jäkligt trött.  Synd att inte vädret var lika bra som igår, hade verkligen hoppats på lite bränna;)

Vad tycker ni om Lady Gagas nya video då?


strålande sol

God morgon underbara läsare
Gud vilken härlig dag alltså, ännu en dag med strålande sol och självklart ska vi ut med skotern i det fina vädret. Blir att pressa i solen. Trodde att vi skulle åka hem idag på morgonen men det blir nog ikväll. Något mer har jag inte att säga nu förutom att jag har sovit superduper bra!

Har inga andra bilder på datorn så jag lägger in ett flygfoto på våran stuga

i'm back

Okej en timme kvar innan det är måndag. Men nu när jag ändå har inget annat för mig tänkte jag faktist ta och blogga ! Hej ska jag väll säga först och främst. Vad har nu hänt dom här dagarna. Jo kan börja med i fredags så åkte jag , Felicia och Lisa hem från Långträsk, när jag kom hem gjorde jag mig i ordning för kvällen och mötte upp tjejerna på ica. Vi handlade middag sen gick vi hem till mig och åt pastasallad och drack lite smått. När klockan var kring 6 började partajet och för en del sluta det. Vi var hemma hos mig dansa,sjöng och gjorde lekar. Lite senare kom det mer folk och där vid 11-12 gick vi vidare till Big Boy och en del åt och en del inte. Mötte lite annat folk och prata med dom, sen for en del och det var dags för oss att dra hem. Men kvällen var bara ung så jag,lisa,Nastja och Johanna stannade och vänta på Hannu och Simon som skulle komma från luleå. Hände lite saker innan som att en av tjejerna gjorde nr B i papperskorgen, vi klättrade på tak osv.. Trodde aldrig dom skulle komma men precis när vi var påväg hem så kom dom. Vi åkte runt i bilen ett tag sen var det dags att gå hem och städa. Så vi låg i sängen där vid 4 skulle jag tro. Dagen efter vakna jag 8, pigg men mådde jag bra ? hehe jani... Så klockan 11 kom lisas mami och hämta oss och skjutsa mig tillbaka till långträsk där vars jag befinner mig nu. Vädret har varit gudomligt så har spenderat mycket av tiden ute och kört skoter. Idag körde vi fast med båda skotrarna så fick jobba som fan med hettan över huvudet. Brände mig också på näsan när jag låg och solade. Något mer speciellt har väll inte hänt faktist förutom att min syster skulle köra idag (inget körkort) vi höll på att inte komma oss fram fan vad jag skratta åt henne. Men men det är det som har hänt i mitt liv sen i fredags. Nu ska jag faktist ta och lägga mig och sova, är trött i armarna efter dagens träningspass med skotrarna. Vi hörs imorgon och bilderna kommer så fort jag är hemma. Det blir ju imorgon då !  Ha en bra kväll snutti snuttisar ;)


Glöm inte att kolla denna video.  48-årige Susan Boyle kommer in och alla hånskrattar åt henne och domarna tror ju att hon är ett skämt. Sen när hon börjar sjunga blir alla chockade. Det är de här som ger mig gåshud, vill nästan gråta! Kolla hela videon hela publiken ställer ju sig upp !

Återkommer på måndag

Hej underbara läsare. Förlåt förlåt för dålig uppdatering, har ingen lust att sitta och skriva om jag inte har några bilder. Därför ville jag bara säga till er alla att jag lever och återkommer till bloggen på måndag. Glad Påsk

paaarty

Nu är jag hemma. Här kommer lite mer bilder. Ska ta och hoppa i duschen, mitt hår är som smörpaket^^


pappas hjälm när han var yngre. Mycket fin

mycket datatid  blev det


Smigge naaaw

number one

Hej läsare. Sorry för dålig uppdatering, jag lever ! Men jag tänkte inte ta och skriva nu för jag orkar verkligen inte. Men imorgon när jag kommer hem blir allt som vanligt igen då ska jag blogga blogga och blogga. Ha en bra kväll!

Långträsk

Hej på er. Nu har vi äntligen landat men så är det ju inte.. Vi kom hit igår kväll där vid 4 och var meningen att jag och Felicia skulle ta en skotertur men vi orkade inte. Istället satt vi vid datorn hela kvällen kram till 12 då vi gick och la oss. Idag kom pappa upp och väckte oss sen drog vi ut med skotern och grillade och jag och felicia drog på en skotertur. Så nu har vi precis kommit hem och tänkte ta och visa lite bilder. Update later;)


Lite packning

Ute i vintervädret

Felicia och Pappa var på gott humör

Pannkaka och fläsk blev det idag

Ska strax ta och hoppa i duschen, mitt hår är insmetat med smör känns det som. Bye bitches!

nu är det dags

Hej på er, nu har jag precis kommit hem från skolan. Fan vilket kaos det har varit idag, vi planerar inför examen vilka sånger vi ska sjunga osv oj oj oj alla har olika förslag och skriker i öronen på varandra. Har ont i huvudet som fan !

Nu snart ska vi åka och hämta Felicia och sen åka vidare till Långträsk. Fick packa ihop det nödvändigaste i bagen, orkar inte ha med mig så mycket packning. Tur som fan att jag har skoterkläderna där borta redan.. Som sagt kommer jag blogga som vanligt därborta, har med mig kameran och ska försöka ta bilder på allt vi gör. Haha ne lite privat måste man ju få ha. Aja vi hörs senare lovers ;) Lickie Lickie

jag vill veta

God morgon bitches. Sovit gott? Det har jag. Fan alltså glömde packa igår, var så jävla seg och allt så jag sket i det helt och hållet. Det blir nog packning idag efter skolan snabbt som bara den, sen åker jag i väg med papi och Felicia till långträsk. Där blir det att köra skoter och dega tramför datorn till fredag morgon. Men men har inte tid att skriva nu måste fixa det sista innan skolan. Försöker uppdatera när jag kommer hem eller blir det på stugan, där lovar jag att uppdatera, 4 datorer så !


;D

Kvällen
Felicia och lisa har varit här, handlat godis till imorgon och chillat biffen. Måste packa nue, ciao bitches ;)

Jag tror ingen gillar Tingeling sången mer än min far

Hej lovers. Nu har jag precis kommit hem från träningen, grymt skönt ! Tränade ungefär 1 h och 20 min. Så nu är jag hemma och ska snart hoppa i duschen. Lisa kommer hit lite senare så måste skynda mig lite..... Pappa visa nyss våran nya present han har köpt hem till oss, nya högtalare som spelas från Bluetooth genom mobilen. Han tycker det är skit läckert för nu kan han dunka Tiingeling ute på isen på påsklovet. Ni som inte vet så är pappa Tiingeling låtens största fan.

Här kommer låten Sugar- Flo Rida Ft Wynter Gordon


måndag, en halv jobbig dag

God morgon god morgon babe's. Sovit gott? Själv har jag sovit supergott kom mig i sängen i god tid , men pigg är jag inte ! Ska strax ta och trala till skolan, känner mig mer taggad för skolan idag för idag är måndag en halvjobbig dag. Det är nämligen så att vi slutar 20 i 2, Hur skönt är inte det? Då blir det direkt korpen för min del..

God natt

God natt för mig leverpastej ! Sov gotti gott ;)

21.000 en söndagkväll

God kväll underbara läsare.

Har gjort popcorn så sitter och smaskar. Trodde att filmen Ghost Rider skulle börja nu klockan 21 men icke det hade kollat fel den börja 18. Hmm rolig söndag har alla kanaler i mitt rum nu men inget jag tycker om går på tvn. Suck suck*  Aja får väll sitta här framför datorn med mina popcorn och glo på olika bloggar.  Alltid kul och läsa bloggar^^ Hörs senare !

godissugen

Hej läsare. Omgjorde header IGEN, jag vet  ! Tidsfördriv u know ;) Anyway blev skitsugen på godis (brukar aldrig vara det) som tur var hade vi godis hemma men goda godisar kan jag inte säga att det var. Få stycken jag tyckte om, mina föräldrar hade köpt hem ''gammaldags'' godis  som dom tycker om, jag tycker mer om den ''moderna'' godiset. HEHE* Nä men få se vad man hittar mer i skaferiet. Tyckte jag såg en 70% mörk choklad där någonstans;)


Hissar och dissar lista

                           
 Nu kör vi en hissar och dissar lista, eller vad säger ni?






Våren nu känns det verkligen att våren är påväg, solen skiner. Jag har riktiga vårkänslor nu och det är inte länge kvar till sommaren. Vi får hoppas att det inte blir mer snö bara !

Min blogg jag vill ge mig själv en tummen upp för att jag har bra uppdatering och mycket roligare inlägg än förr.

Vårfärgerna nu slänger vi alla trista färger på kläderna och välkomnar in glada och våriga färger som rosa,turkos och grönt. Det gillar vi !






Glas i  kyckling och korv och nu även i bröd! Tycker det är fruktansvärt skrämmande att någon/några saboterat på det här sättet då oskyldiga människor blir drabbade. Än har ingen blivit skadad vad jag hört, men det är väll bara en tidsfråga.



OF

Nu ska jag dra till Nastja, blev ingen träning. Hörs senare;)'

Dresscode

Söndag

God morgon på er

Vaknade precis, skönt att få sova ut men nu blir det ett problem ikväll att lägga sig. Men hade inte tänkt säga så mycket ska strax dra mig till träningen. Idag blir det en hissar och dissar lista i bloggen. Vi hörs senare ;)


Bra Låt

miracle

Go kväll läsare. Ska strax ta och lägga mig i sängen och fortsätta se filmen Miracle. Ha en trevlig kväll och god natt :)

^^

Här kommer en oseriös video jag spela in igår kväll. OSERIÖS SOM SAGT !


Ego ego ego


På en timme ungefär ska jag börja trala till Nadja. Ska tillbringa kvällen hemma hos henne.

Today i'm wearing this ;



Se ya later bitches ;)

äntligen

Hej sötisar. Nu har jag precis tagit en dusch, mycket mycket skönt. Innan det tog jag mig en snabbis i solariumet, fick inte så mycket färg. Ja just ja idag kom mami hem med min nya digitalbox så nu kan jag se tv i mitt rum. Min andra pajja ju för ett bra tag sen. Äntligen !  Idag har jag ingen aning vad som händer, känner mig inte taggad för nånting, änn så länge iallafall. Måste iallafall komma mig ut kan inte bara sitta hemma. Men men vi får höras senare lickie lickie

Nadja och jääg igår:)


ett nytt fräsht inlägg + bilder

God morgon lovers. Nu har jag precis vaknat, ojoj nästan till klockan 12. Lite roligt för brukar alltid vakna 10... Anyway igårkväll hade jag rikitigt skoj med mina geeks Bångarn(Alexander),Nastja,Nadja och Elin. Vi var hemma hos mig och rökte vattenpipa ,lyssnade på musik och bara chillade. Där vid 10 gick vi ner till Norrmalmia där vars det var disco, tänkte egentligen gå dit först men vi var inte så taggade. Verkade inte vars så mycket folk där när vi kom heller så... Sen gick jag Nastja och Nadja hem till mig och kolla tv. När dom hade farit hem var jag ganska trött så jag somna där vid halv 1 skulle jag tro. Men men nu kommer det lite bilder från igår kväll OCH dom flesta är OSERIÖSA !!





Over & Out

Update imorgon

Kvällen har jag spenderat med mina hoes och det har varit helt crazy. Mer uppdatering imorgon. Sov gott


Äntligen helg

Wooohooo då var det helg !

är superduper glad för nu är det helg. Oj vad jag har längtat, denna vecka har gått rikigt riktigt sakta... Aja idag blev det skola och när jag nästan var framme i skolan var det bara att trala hem igen och hämta mobilen. Vid lunch gick jag och mami och åt på Thai Garden och NEJ det var inge glas i kycklingen. Fick reda på det igår. Anyway skolan slutade där vid 3 så då gick jag hem la mig i sängen 5 minuter sen drog jag och mami på Lindex och jag inhandlade en mascara och en jeansjacka.

Ska strax ta och äta och byta om, ikväll kommer mina vänner på besök. Mysigt mysigt !


Jeansjacka 399:-

Telescopic Mascara

Fredag

God morgon

Äntligen är det fredag, gud så skönt! Den här dagen + måndag och tisdag sen är det påsklov för min del. Men men, ska strax dra mig till skolan, vi har inget speciellt idag men det gäller för mig att ta hem arbete som ska vara färdigt innan påsklover, alltid i sista sekund. Vid lunch ska jag och mami gå och äta på Thai Garden, mums vad gott det kommer bli.  Oj jag börjar på 25 minuter dags att kanske börja göra sig färdig. Här får ni lyssna på en ny bra låt från Keri Hilson och TImbaland.

Hade förväntat mig mera

Go kväll

Nu har jag precis kommit hem från en trevlig tjejkväll med Nastja,Nadja,Emelie och Elin. Hade förväntat mig att det skulle vara mer erbjudande och mer folk men icke det. Men iallafall så gick vi och tog hål i örat, eller det var jag och Emelie som gjorde det. Sen gick vi runt och kolla lite i affärerna och träffa folket. Själv hitta jag då inget speciellt bara örhängen. Var sparsam idag, ska nog på stan till helgen och se om jag hittar något då. Då får man gå i lugn och ro och slippa all stress.... Nu hade jag tänkt ta och lägga mig i sängen och kolla en film sen blir det nog läggdags. Har as ont i fötterna pga mina förbaskade skor. God natt se hörs imorgon


Tjejkvällen nu då

Hey bejbs ska ta och gå ner nu till tjejkvällen ska möta upp mina babes där. Vi hörs senare, lickie lickie



Den bjuder jag på:)

tjejkväll med mina babes

Hej lovers. Nu har jag tränat och precis duschat. Så skönt ! Är trött som bara den men det blir ändå tjejkväll i stan ikväll. Ska dit med Nastja och Emelie. Har planerat att ta ett till hål i örat och vi får se vad jag mer kommer hem med, hihi* Ne men jag försöker vara sparsam men det går inte så bra faktist. Får väll fråga mina päron om dom vill skänka lite pengar till mig. Nog om det. Vad har mer hänt idag, jo har varit på skolan som vanligt. Hände inget speciellt faktist men jag känner mig redo inför helgen kan jag ju säga. Nu vill jag vila ut. Stan stänger 10 ikväll så är väll hemma där kring. Då ska ni få se vad jag har inhandlat denna gång. Ha en bra kväll snuttinuttisar:)

torsdag

God morgon god morgon

Hoppas ni har sovit gott allihopa. Det har iallafall jag ! Känner mig pigg och glad. Gick och la mig ganska tidigt igår för det hände nada binlada i mitt liv. Så de blev sängen och en skvallertidning, hur avslappnade som helst. Nu idag är det ju torsdag och det betyder att helgen börjar närma sig ganska mycket. Så idag går vi bara till 1 ungerfär sen slutar vi. Då har jag bestämt mig för att gå och träna (MÅSTE). Har blivit så jävla slö... Men nu har jag laddat upp mobilen med ny fresh musik så man blir taggad på att träna. Hade tänkt gå och äta frukost nu sen blir det schooooool. Ha en bra dag. Lickie Lickie



Nu vill jag ha tips av er

Sitter just nu och kollar runt lite på youtube och försöker hitta någon bra låt. Skulle gärna vilja ha lite tips av er läsare !



Skriv i kommentarsrutan vilken som är DIN favorit partylåt just nu.

Nog fick man lite färg

Hej mina snygga läsare
Nu har jag precis solat solarium här hemma, solade ungefär 25 minuter och fick mig faktist lite färg. Man vill ju börja bli brun nu när våren börjar komma. Skulle ju vara ett + om man fick åka utomlands och bli mycket mycket brunare än alla andra till examen. Ja, jag vet själva djävulen själv.


Over & Out

oj så skönt

Hej snyggingar:) Nu har jag för ett tag sen kommit hem från skolan, äntligen säger jag bara ! Dagen har varit rikigt lång och tröttsam. Ska ta och lägga mig i sängen och vila ett tag nu. Uppdaterar när jag orkar. Hejsvejs


onsdag

God morgon god morgon

Kan fortfarande inte få det som hände på norrmalmskalaset ur skallen, haha hemskt! Anyway vakna jag för ett tag sen har gjort mig i ordning och precis ätit frukost. Så nu snart ska jag börja gå till friidrotten som ligger vid nolia. Sen efter det blir det skola som vanligt fram till 14.50. Får se om det blir någon träning för mig idag, har skavsår som gör jävligt ont. Men men..... Oj vad jag är trött och skolless. Skönt med lov nästa vecka, eller va säger nI?



















Btw har något att berätta för er läsare. Nu har jag bestämt mig jag ska söka in till idol :)

RSS 2.0