Vad tror ni.....

Hej på er
Nu undrar ni säkert hur det gick på Norrmalmskalaset först uppträde kajsa och jag. Efter föreställningen fick jag reda på att min mick var avslagen. Det var ju tråkigt så Kajsa fick sjunga solo. Dolce Vita dansen gick suveränt^^ Vi glömde några steg men det var ju ganska oseriöst så. Men men orkar inte skriva så mycket mer är grymt irriterad så vi hörs imorgon. Ha en bra kväll, ciao!


You love it !

Hey snyggon ;)

Nu har jag precis sminkat mig och gjort mig färdig ska bara packa lite saker nu och sånt sen bär de av till Christina. Jag tycker det är jävligt konstigt är fortfarande inte nervös, brukar alltid komma en timme före men nej nej icke det. Men jag lovar det kommer snart. Hehe * Men iallafall har inte så mycket mera att säga nu men wish me good luck allesammans och hoppas det blir bra alltihop=) Bye bitches !


Always

Känner ni igen låten?


Irriterande som fan

Hej bloggen. Gud så skönt det är och vara hemma! Hela dagen har varit rikigt jobbig. Först massa tråkiga lektioner sen friidrott på gympan. Efter lunchen drog vi till christina salen för genrepet. Gick ganska bra med dansen men vi utesluta Stand By Me för att he blev bara skit. Heaven låten jag och Kajsa ska sjunga gick bra men våran musiklärare spelar ju för jävligt. Ojojoj skulle fan ha haft instrumental. Men skitsamma vi ser ju hur det går ikväll. Nu ska jag duscha sen klä på mig och fixa lite kläder. Vi hörs senare. Ciao !


Halo

God morgon lovers

Idag är jag ganska pigg och glad. Inte som igår då jag var djävulen. Gick och la mig i god tid igår och sov hela natten lång fram till hela 7.00. Idag är den dagen, ojojoj vad nervös jag kommer va. Fast det har inte kommit än. Ni som inte vet ska vi ha Norrmalmskalaset (Konsert) på norrmalmia klockan 19.00. Det blir att sjunga med Kajsa,Dansa med transorna och Stand By Me med hela gänget. Än så länge är jag inte nervös men jag lovar det kommer  ! Oj vad klockan är mycket måste börja packa och äta frukost idag har vi ganska kort dag med 3 lektioner och genrep inför ikväll. Hörs senare. Lickie Lickie


Lika?

Dom här två måste fan vara bröder. Det är nånting som gör att dom är vädligt lika. Tror det är ögonen!

ed_westwick3.jpg image by InfiniteRain
vem är vem?
Robert Pattison och Ed westwick

ny design

Heej underbara läsare

Nu har jag precis tagit mig en dusch. Som ni ser har jag gjort om min design IGEN. I love it ! Men den här gången var det för att min mami har magsjuka och försöker hålla mig på rummet så mycket som möjligt för att inte bli smittad till imorgon det vore ju hemskt. Anyway idag fick vi hem vårat paket från min syster Jenny så nu har vi fått hem våra Mary Kay varor och bl.a min foundation. Äntligen nu slipper jag anväda en foundation som är mycket mycket mörkare en min hudtyp. Fråga mig inte men jag köper alltid för mörk fast jag testar i butiken. Men nu har ju Jenny provat vilket nummer jag har på foundationen så nu passar det perfekt.


Age-fighting,3 in 1 rengörings lotion, Foundation, Concealer och ett lipgloss


New fresh music


Your the one

Hej på er

Fy fasiken vad jag har ont i nacken. Den här dagen har varit lång som bara den. Var inte på bra humör imorse men kom iallafall i god tid. Första lektionerna var riktigt jobbiga halvsov litegranna, inte bra! Tränade på våran dans till Norrmalmskalaset också + sång. Sket i slöjden idag och var med på textilslöjden istället med mina snuttor. Efter skolan gick jag och Emelie och träna på korpen. Så nu har jag kommit hem har suttit och kollat runt på lite instumental låtar till Heaven och det är nämligen så att våran lärare kan inte spela det bästa så, men det blir nog att hon spelar för jag hittar ingen bra. Aja hoppas he blir fint! Ska ta och gräva mig in i garderoben och se om jag hittar några färgglada kläder vi ska ha imorgon på Norrmalmskalaset. Se ya later aligator ;)


Hejn är ju så jävla kul. HEHHEHEHEHEH


Bångjävel underhåller oss på Engelska lektionen

Tjejerna arbetar och jag tar kort

Bakom smilet döljer sig djävulen själv på morgonen


Måndag

Ååååå jag hatar måndag. Förresten God morgon. Fy fan mamma ringde 7 imorse och skulle väcka mig sen somna jag om illa illa. Allt är åt helvete mitt hår är cp och hittar inte mina saker. Skiter i om jag kommer försent till skolan.

BYe


tråkigt

Hej på er läsare. Gud vilken boring kväll alltså.... Tv kanalerna i mitt rum funkar inte och ingen vill vara social med mig. Stackars mig puhuuuu.. Så min söndagkväll kan man säga är rikitigt tråkig. Har nyss smörjt in mig med Gucci Body lotion, kanske någon nu vill vara social med mig, jag luktar iallafall gott?

Jag tycker det passar med en fråga till er läsare!

Skönt skönt

Nu har jag precis tagit mig en dusch. Innan det var jag och sola, fick mig lite färg. Men inte så mycket :/



Over & Out

solning på g

Mami kom precis in och sa att hon var sugen på att åka och sola. Vem har inte lust att lägga sig i ett varmt solarium och somna en liten stund och bli brun? Ja ni förstår, hörs när jag kommer hem. PUSS

45 årig man död


Bild lånad av PT

En 45 årig man omkom i en skoter olycka i Långträsk. Mannen körde in i en vire som som var fäst i en stolpe.
klockan halv 2 hitta dom han då han var livlös.

Gud så hemskt säger jag bara.
Tänk att jag själv kör förbi där varje gång jag är ute på en skotertur och det läskiga är att varje gång jag kör förbi där tänker jag att inte kör så nära vänster. Precis som mannen gjorde.
Det blir att köra rikigt lugnt nu till påsken!

When it was good

God morgon på er mina favorit evulotions apor. Vakna för ungefär 20 minuter sen. Igår blev det väldigt sent låg och prata i telefon ett tag innan vi somna. Vi somna lite över 5. Idag har jag ingen aning vad jag ska göra har inte planerat något speciellt. Men det är en sak jag ska göra nu, det är att ÄTA. Nu är jag hungrig. Vi hörs sen ! Lickie lickie


Flipsyde-When It was good

Den andra videon funka inte så vi kör om denna låt. Den är ju enormt bra !

hehe jojo

Okej, nu är man mest hatad på playahead. Jag och Lisa har suttit live i cam utklädda till talibaner. Alla hatar oss. Nu blir de strax att lägga sig i sängen. Är trött som fan^^



The House Bunny

Hey snyggingar. Tänkte dra en sammanfattning om dagen. Där vid 1-2 började jag trala till Lisa. Fy fasiken vad kallt det var. Där såg vi filmen Step up och tog det lugnt. Vi trala in till stan där vid halv 6 tiden och gick till Arbaillo och åt middag. Mums vad gott det var. Efter det gick vi hem till mig gjorde en liten rolig sak och kolla Robinson. Nu har vi precis sett färdigt filmen The House Bunny. Gud så bra film, man får sig iallafall ett gott skratt.



:D



Ha en trevlig dag. Nu drar jag till Lisa. Vi hörs senare underbar läsare <3

chill

Hej bloggläsare. Nu har jag precis sett färdigt filmen Anastasia . Jätte jätte längesen jag såg den sist det är ju en barnfilm och den var en av mina absoluta favorit filmer när jag var liten. Till frukost blev det en smothie för min del. Mums så gott det var. Har hunnit duscha också, vi får se vad som händer idag. Jag och Lisa hade tänkt hitta på något, men hon ligger säkert och sover just nu. Jag är pigg och glad som alltid före tuppen. Haha Se ya !


yesterday

God morgon

Jisses vad gott jag har sovit i natt. Blev en tidig kväll igår faktist. Där vid 6 hämta jag upp gänger sen for vi till Nastja, LIsa kom sen. Vi såg let's Dance och spela anden i glaset. Gick inte lika bra denna gång mer oseriöst kan man säga. Men att se Alexander att nästan skita på sig var fan kul. Anyway där vid 11 kom Lisas mamma och hämta oss. När jag kom hem gjorde jag mig i ordning för kvällen och satt mig vid datorn. Somna där vid halv 1 skulle jag tro.




Over & Out

Baby

Hallo;) Nu är jag färdig, på ungefär 20 minuter ska jag hoppa i bilen och hämta upp Emelie,Bångarn och Nadja vi ska åka till Nastja. Lisa kanske också kommer. Där ska vi tillbringa kvällen, vi ska göra lite en del saker tror jag. Men men vi hörs ikväll babes ! Lickie Lickie


Mycket ego pics ;)

Mycket har hänt

Hej på er. Dagen har varit kort men ändå lång mycket har hänt. For till skolan och var där en halvtimme innan vi börja men som tur var redan Alexander och Nastja där. Fick veta teknik redovisningen fick VG men är grymt irriterad på min lärare. Men orkar inte ta upp det i bloggen blir bara irriterad. Onödigt jobb var det iallafall! Senare hände det lite tråkiga saker men kan tyvärr inte skriva det i bloggen för det gäller min kompis. Sista lektionerna träna vi inför norrmalmskalaset. Gick superbra och vi kommer ju vara skitsnygga transor, eller vad säger ni flickor?
Nu ska jag tvätta av mig sminket och sola solarium. Se ya later bitches ;)


mätt och belåten

 Go kväll smultron. Haha låter lite roligt tycker jag. Var in på min förra blogg och då hade jag skrivit ''Hej smultron''  Minns att jag startade upp min Första blogg för 3 år sen. Men blev inte mycket av den, var väll ingen bloggerska då. Men nu älskar jag att blogga. Anyway nu har gästerna farit hem och jag har provat kläderna jag köpte hem idag för jag orkade inte prova där. Allt passa perfekt. Få se om jag har någon ny goding imorgon. Shit vad den här veckan har gått snabbt alltså. det har bara klicka till. Imorgon är det äntligen fredag, har inte planerat att göra något speciellt i helgen förutom att städa min garderob. Min helg kommer vara väldigt enkel och stillsam. Ska bli riktigt skönt! Nu ska jag tvätta bort sminket. Adjö;)


Vip kväll på GT

Hey snyggingar. Har inte haft tid att uppdatera idag men jag tycker vi kör en sammanfattning av dagen.

Började skolan 8.15 med språkval sen hade jag redovisning i Svenska. Gick toppen. Senare hade jag massa andra lektioner som SO då vi fick veta provet. Hmm 0.5 poäng ifrån MVG känns ju rikigt bra. Hehe not. Efter skolan drog jag Felicia och Kajsa hem till mig och spela kort. Efter det kom Lisa och det blev surströmmings middag. Mums vad gott det var. Efter det gick vi på Gina Tricot som hade Vip kväll. Skulle egentligen inte handla något men det blev lite inköp för min del. Nu har Kajsa och Lisa farit på dansen efter det ska dom komma tillbaka och käka efterätt. Denna gång blir det äppelpaj, smaskens!  Men men nu ska jag lägga mig och läsa min Vecko Revyn jag fick av JC ha en bra kväll bejbs . Uppdaterar senare. Lickie Lickie


Trosor är alltid bra och ha + att de var rea only 19 spänn

Ett linne

En rosa klänning. Får sommarkänslor när jag ser den. Finare IRL


Torsdag

Hej idag är det Tors dag. Sovit gott? Själv har jag sovit ganska bra men gick och la mig där vid 1 så jag fick mig inte så lång nattsömn. Idag har vi då skola som vanligt, alltid lika kul:) Efter skolan ska jag gå och träna på korpen hade jag tänkt. Slutar ändå så tidigt. Men men hinner inte skriva så mycket mer. Vi hörs efter träningen bye lovers !


sov gott


Sov got sötisar. Ska vara social på msn ett tag sen blir det läggdags för min del. Torsdag imorgon och snart helg. Tänk framåt :) Lickie Lickie

When It was good

Hej godingar. Vad har ni för er? Själv sitter jag och lyssnar på min favorit låt just nu When It was good med Flipsyde. Fy fasiken vad bra. Medans sitter jag och kollar in Facebook. Oj vilken facebooknörd jag har blivit. Minns att jag blev medlem för att alla hade en facebook men var aldrig aktiv. Men det har faktist blivit mera och mera . Laddar upp bilder då och då.

oj jag dör

Jag är övertrött det är jag, men det här är fan roligt. Älskar sånna här klipp ;)


Ååååå

Hey bejbs. Hoppas det är bra med er. Med mig själv är det lite sisådär. Är jätteyr + att jag är grymt trött. Hoppas det blir en tidig kväll. Idag var skolan ett helvete NÄSTAN fast vi inte hade några lektioner. Först hade vi nationella i engelska, gick sådär. Sen där efter hade vi hål typ 2-3 timmar så vi satt på skolan och chillade. Efter det hade jag och Kajsa träning med musikläraren en sista gång innan norrmalmskalaset. Kommer bli jättebra tror jag. Efter det fortsatte jag med några andra tjejer våran Dolce Vita dans som vi ska uppträda och klä ut oss till transor.  Där efter hade vi engelska som var sista lektionen ganska tärt men jag jobbade på bra. Efter skolan gick jag och tränade ungefär en timme. Idag blev det bara löpbandet för min del. Men men nu ska jag snart äta middag är jättehungrig. Se ya !


not good

God morgon god morgon

Fy fasiken vad trött jag är skulle egentligen stiga upp halv 7 men ändra det till halv 8. Låg och prata i telefon till halv 2 igår. Känns inte bra:/ Passar ju utmärkt nu när vi har nationella prov på morgonen i Engelska. Måste bara berätta att jag vaknades imorse av att pappa var i telefonen. Nu har det varit inbrott IGEN på pappas jobb. Polisen ringde i natt där vid halv 5 tror jag det var. Fan också idioter. Men jag lovar att dem kommer åka fast inom kort finns mycket som ni pojkar inte tänkte på. Mer säger jag inte. Adjö


Dags för sängen

Hejsan. Felicia for just hem. Var ett tag hos henne ikväll var planerat att se DH där men tyvärr gick det inte så vi tog oss en prommis hem till mig och såg det här istället. Nu kallar sängen på mig ha en underbar natt allesammans så hörs vi imorgon. Sov gott bitches ;)


stegräknare

Hej bejbs ! Nu har jag precis gjort färdig författararbetet. Seriöst fy fasiken vad jag är less skolan. Just nu sitter jag och lyssnar på Flipsyde nya låt When It was good. Ganska bra faktist, får väll lyssna igenom den några gånger:)



Fick mig en stegräknare jag alltid velat ha. Papi kom hem med en sån idag.
Tack tack

Här kommer det bilder

Här kommer lite bilder. Enjoy!







Over & Out

Mina inköp

Hej bloggen. Nu kan jag äntligen sätta mig ner och skriva. Blev så stressigt imorse + att jag kom hem väldigt sent igår kväll. Dagen rullade på bra idag fick träffa mina underbara vänner men det blev inte så mycket arbete i skolan var grymt trött. Anyway så tänkte jag ta och visa mina inköp från min lilla trip till Stockholm och uppsala.

Klänning/Linne och plånbok från New Yorker

Tröja från Gina Tricot

En vanlig svart tröja från Gina Tricot

Två klänningar från GT

Klänning från New Yorker

Underkläder från New Yorker

Två kjolar från GT

Väska från Ohio

Skor från Skopunkten

Skor från Skopunkten

Skor från Skopunkten

+ en vårjacka som jag inte har tagit kort på. Den kommer sen någongång:)

en shoppingtur i uppsala city

Hej på er. Åååå vad mina fötter har plågats idag.. Där vid 11 drog vi in till stan här i Uppsala. Blev lite shopping idag också som underkläder,plånbok,en topp,en tröja och en klänning. Är så där lite småarg på mig själv att jag inte kan spara pengar. Gjorde ett test i aftonbladet där det fanns 10 olika saker och om det stämde så var man en shopaholic. Själv fick jag 8/10. Men men har iallafall sparat litegranna för nästa helg blir det att kanske åka till Luleå med Nastja. Vi får se hur det blir. Anyway så åt vi en god lunch i stan. Det blev en god sallad för min del. Vi tog bussen hem där vid 3 tiden för vi blev less. Men hade gärnat velat gå längre om inte mina fötter hade varit plågande. Ikväll blir det att åka hem till piteå. Planet går klockan 10 så är hemma där vid halv 1 så jag har bestämt att skippa första lektionen på morgonen. På ett sätt känns det jätteskönt att gå åka hem men ändå inte. Längtar efter mina lovers där hemma;) Men men nu ska jag se på tv med resten av gänget. Vi hörs i natt eller så blir det imorgon. Ha en riktigt trevlig dag. Pusspåer allihopa!

mjau

God morgon på er. Nu blir det en sammanfattning av gårdagen.

Vid 11 tog vi bussen in till stan och gick och fika. Sen for vi vidare till Willys och väntade in bussen som skulle ta oss till en by. Minns inte vad den hette men det tog iallafall 2 timmar att åka dit. Där tog vi färjan över till Åland. Riktigt mysigt var det. På båten var det en smörgås buffe men jag måste säga att det var mycket mer än det. 100 olika rätter som oxfie,potatisgratäng,pasta,köttbullar,lax m.m båda kalla rätter och varma. Jag kan ju säga att jag var jäkligt mätt efteråt och inte nog med det efter det var det efterätts buffe som bestod av blåbärspaj,vaniljesås,äppelkaka,glass,chokladpuddning,hallon,kex och olika oster. Det är vad vi kallar mycket... Det tog ca 2 timmar så var vi framme i Åland. Vi klev inte av istället gick vi och satte oss i puben där vars ALLA pensinärer vär. Haha där satt vi hela resan hem och lyssnade på Jazzmusik och drack olika drinkar. Jag själv alkoholfritt. Sen när vi kom fram till byn igen så skulle vi åka den där bussen igen. Fy vad jobbigt. Vi var hemma där vid 10 på kvällen och gick och la mig i soffan och smsa litegranna och somna där vid halv 1. Så såg min dag ut, fast färjan bestod av 98% pensionärer var det rikigt trevligt. Lugnt och stillsamt.


Nu ska jag gå och vara social med hela familjen. Uppdaterar ikväll när jag kommer hem. Lickie lickie

ont i fötterna

Hej på er läsare. Hoppas det är bra med er. Själv är det finemang men har grymt ont i fötterna. Tänkte ta och berätta om min dag. Enjoy!

Vaknade kring 8, kunde verkligen inte sova på madrassen fy vad jag hade ont i ryggen imorse. Ja iallafall åt jag frukost med resten av gänget. Där vid 11 drog vi till centralstation och lämna våra saker och sen drog vi vidare till Slussen och åt på Eken. Grymt flott ställe och god mat , sen fick jag reda på att det var ett hilton hotel. Måste bara säga att det var grymt flottigt på toaletten fan att jag inte hade med kameran. Men att ha med kameran på toan är inte det första man tänker på. Haha... Anyway efter det tog vi färjan över till djurgården och gick på Akvariumet där. Tyvärr vet jag inte vad det heter. Men inte så märkvärdigt.Där fika vi ett tag och gick runt och kolla på de olika sakerna. Gick förbi grönan också och kolla in den nya karusellen. Oj den måste man prova i sommar. Där vid 4 begav vi oss med tåget till uppsala. Så nu är vi här eller vi kom för ett tag sen har varit på promenad med Smigge och handlat lite på Willis. Ikväll ska vi ha myskväll och kolla på Robinson och äta godis. Något mer vet jag inte. Har ju som sagt ont i fötterna. I piteå hinner man minst 4 aktiviteter på en dag. Här hinner man en. Imorgon har vi planerat en hel dags aktivitet men det får ni veta imorgon när jag kommer tillbaka där ifrån.

Nog för mig tänkte ta och avrunda vi ska snart äta middag... Fan vad man äter när man är på ''semester''. Ha en bra kväll bitches! Lickie lickie

Hos sistaah

God kväll läsare.

Nu har jag äntligen tid att sätta mig ner och skriva. Dagen har gått hur snabbt som helst. Kring 12 for vi med snabbtåget in till Stockholm. Jag och mami gick och åt god thaibuffe , passa inte så bra eftersom blev proppmätt efter maten och då skulle vi prova kläder. Hittade lite saker idag som 3 par skor,vårjacka,handväska,foundation,2 kjolar och två klänningar. Hann inte gå på många affärer innan vi mötte upp pappa och Rikard och gick och fika. Så de blev en snabb runda. Men på måndag blir det en shoppingtur i Uppsala. Där har vi ju min favvobutik New Yorker längtar längtar.. Anyway där vid 5 kom Jessica vi for till hägerstensåsen där vars hon bor och gick på en fin grekisk resturang och åt. Mycket gott. Sen gick vi och handla lite på ica. Nu sitter vi här hemma hos min syster och halv ser Let's Dance. Får se vad som händer senare kanske är något bra på tv. Men men jag uppdaterar imorgon när jag har kommit tillbaka till min andra syster i Uppsala. Ha en bra kväll. Lickie Lickie



Sommarbilder. me like

I uppsala

God morgon på er. Blev som ingen sovmorgon för min del. Nu har vi allafall kommit  till Uppsala där vars min syster och hennes pojkvän bor. Vi kom fram ganska sent igår blev att vi åkte taxi hit från Stockholm Arlanda och taxichaffören var skitsur haha. När vi kom fram drack vi te och åt smörgås. Somna där vid 12 brevid smigge. Idag ska jag och mami in till Stockholm city och shoppa medans pappa ska på möte i Stockholm. Snacka om vad jag ska shoppa, har till och med drömt om shopping i natt. Haha... Sen mot kvällen åker vi till Jessica som bor en bit utanför city tar typ 15 min med tunnelbana. Så det blir att sova över där i natt. Men men nu ska vi äta frulle. Vi hörs ikväll eller imorgon. Ha en riktigt trevlig dag!
Lickie lickie

oh yeah

Sådärja, nu har jag äntligen packat färdigt. Gick galant !
Jo just det redovisningen och provet gick superbra. Får hoppas på bra resultat nu också. Ska ta och springa ner till banken och kolla hur mycket pengar jag har. Hörde någon skvallra att mami hade varit snäll och stoppa in lite pengar.
I skolan idag fick vi våra skoltröjor skitsnygga men om jag kommer använda den mycket har jag ingen aning om.
Har stått ungefär en timme nu och inte kommit på vad jag ska ha på mig nu när vi åker. Jag säger då bara TUR att det blir massa shopping imorgon. Det här är nog sista inlägget innan jag åker, ska försöka att uppdatera dära så mycket som möjligt om mina systrar lånar ut datorn till mig. Så bilder kommer när jag är hemma. Ha en superbra dag och om jag störtar med flyget så älskar jag er alla. Lickie lickie

Framsidan av tröjan

Allas namn baksidan av tröjan

torsdag

God morgon god morgon. Idag är det torsdag och jag åker till stockholm. YIPPI ! Men först gäller det skoldagen. Först och främst ska jag redovisa om genetik och ha prov i SO. Hoppas det kommer gå bra. Önska mig lycka till. Hade inte tänkt skriva så mycket nu. Ska ta och äta frukost och sen läsa lite på SOn så vi hörs efter skolan. Slutar kring 1. Lickie

Me like

Har suttit och lyssnat på olika remixer på Youtube. Här är några favoriter. Enjoy it !








My favourite ;)

oh lord

Ojsan vad tiden har gått snabbt. Har pluggat sen jag har kommit hem typ. När man väl är igång och förstår kan man inte sluta. Har fixat lite till min och Nastjas redovisning också. Alltså prov och redovisning sen är det skön och rolig helg i stockholm. Fy vad skönt det ska bli att åka iväg!

Nu ska jag se filmen Pearl Harbor´.En bra tajming.

Today is a very good day

Heey

Gud så skönt det var att sluta 20 i 12. Stannade över några minuter och gick igenom sången jag och Kajsa ska sjunga. Gick ganska bra men vi måste nog träna ganska mycket mera.  Vad annars    jo lämnade in pengar idag till Emelie. Så imorgon får vi våra skoltröjor. Kommer självklart visa dom här i bloggen eller ja dom som läser min blogg nu är typ mina närmaste skulle jag tro. Har som tappat MYCKET läsare sen jag böt blogg. Vi får hoppas dom hittar tillbaka så att dom får fortsätta läsa min underbara blogg. Hihi nä överdrivet. Har precis ätit lunch. Det blev som vanligt sallad och köttbullar. Äter inte pasta eller potatis men det går finemang. Ska fortsätta att göra en sammafattning av hela kapitlet om Andra Världskriget, lär mig mycket bättre om jag får skriva ner det. Se ya guys later !

Här sitter jag just nu och pluggar i köket. Ni ser kanske vilken färg min mama gillar?
Grönt är skönt

Onsdag

God morgon god morgon. Idag är det onsdag. 2 dagar kvar nu innan jag åker yies!

Har sovit supergott i natt känner jag. Är mycket pigg men ska inte medverka i dagens gympa, vi har skidor. Bläää... Vi slipper eftermiddan på skolan idag och slutar direkt efter lunch. Då jag måste träffa Kerstin och träna på min och Kajsas sång till norrmalmskalaset. Efter det blir det nog att fara och träna en snabbis och hem och plugga. Vilken rolig dag... Haha hörs bejbs  ! Lickie lickie


Desperata hemmafruar

Nu ska jag ta och lägga mig i soffan och se desperate housewife efter det ska jag lägga mig och plugga... Sov gott säger jag nu och vi ses imorgon. Lickie lickie

Tack

Tack

Mamma har varit snäll och fixat min garderob ser mycket bättre ut än vad det gjorde före. Var tvungen att simma mig fram och dyka för att hitta det kläder jag vill ha.  Men skulle verkligen vilja göra någonting åt min garderob. Först och främst skulle jag vilja ta ut pappas två kassaskåp sen måla om allt och sätta in beige eller bruna hylor istället för röda. (Kolla bilden) Ska försöka fixa det dära när jag kommer hem från Stockholm. Jag och mami får ta en helgs renovering i min garderob. Men kassaskåpen kommer nog vara kvar ! 


Det är faktist kul ... Om man bara vill

Sitter just nu och pluggar inför Andra Världskriget. Måste säga att det är inte ett dugg tråkigt. Andra Världskriget är något som jag tycker är mycket intressant som jag skulle kunna läsa fast det inte var något obligatoriskt arbete.
Bäst att fortsätta !

bra väder ... ett tag

hej på er. Nastja for precis hem nu har vi äntligen blivit färdiga med arbetet till genetiken. Fan vad skönt ! Idag har vi varit på strömlida från halv 10 till 1 ungefär. Hade superbra väder där ett tag men sen blev det monligt. Det var supertrevligt iallafall:) Men det blev inge åktur för mig i backarna..



Over & Out

tisdag

God morgon
Idag är det tisdag och det bär av till strömlida med en del av klassen. Vi har fått välja kåbdalis eller strömlida. Självklart väljer jag strömlida för åker inte slalom eller snowboard..  Där borta blir det att sitta i det fina vädret och äta äta och kanske åka nånting. Det är ju världens läskigaste backa   tycker iallafall jag. Mamma var snäll imorse och fixade packningen dit bort. Är ju sämst på att packa. Tur att hon är ledig idag så hon kan skjutsa mig dit. Men men nu ska jag ta och fixa det sista innan jag åker. Ha en trevlig dag. Lickie lickie


burn it up

Sov gott snyggingar. Ska ta och lägga mig i sängen och och plugga lite. Bjuder på den här underbara låten som får mig att bara längta till sommaren och få dansa natten lång !


hell no


Oj man får ju bara ångest när man går in i mitt rum. Tar inte mer än 24 timmar efter städning så är de stökigt igen. Damn asså. Får ta och göra nånting åt det ikväll om jag orkar. Vi har ju sovmorgon imorn. Jäkligt skönt.

Haha det finns många hockey nördar där ute. Min granne verkar vara en av dom. Hörde någon skrika i rummet brevid. Haha någon som gjorde mål kanske? Lät som ett gott skrik. Haha

Säx drive

Hey babes.
Sitter just nu och ser Sex Drive. Felicia berätta om den i skolan och sa att den var rolig så jag ladda enr den nu. Och hittils är den bra. Har fått mig lite skratt här och där.....
Har varit och handlat med papi också till strömlida imorgon. Ska åka dit med skolan och vara där under dagen. Vi får hoppas på bra väder iallafall. Men men ska fortsätta se filmen nu. Se ya later bitches !

So far so good

Hej på er. Nu har jag precis kommit hem från träningen. Skippade slöjden idag , orkade verkligen inte gå på den lektionen...

Har gjort ett litet schema inför veckan som jag måste göra. Jag är ju en riktig paint nörd, right?

Ny vecka

God morgon

Ny vecka och nya krafter måste man kämpa ihop för att orka med denna vecka. Iallafall måndag till torsdag för mig ! Trodde att jag skulle ha problem att somna igår när jag gick och la mig men det gick faktist supebra. Idag är de ju måndag och som sagt har vi världens äckligaste dag bl.a nationella prov och utvecklingsamtal för min del. Efter skolan ska jag hem och hämta träningskläder för direkt fara till korpen och träna. Nu måste de börjas!  Ser nu att jag börjar på en halvtimme kanske ska ta och göra mig klar. Men vi hörs sen babes ! Lickie lickie


Nu måste jag börja om igen

God kväll

Känner att det har blivit lite träning och dålig mat senaste tiden. Från och med nu börjar jag om min ''diet'' på nytt. Imorgon efter skolan blir det att träna också. I veckan har jag bara tränat en dag, känns inte bra det. 


bild lånad från Nastja när vi spelade anden i glaset. Erkänn snygg spelplan jag har gjort. Not! Men de funka iallafall. Sitter och skrattar lite när vi blev oseriösa där i slutet.
Nastja börjar att fråga anden
Nastja - är du naken?
Anden - Nej
Nadja- Förlåt anden min kompis är lite störd. Var frågan jobbig?
Anden- JA

Sen fick vi kontakt med en spanjor. Bångarn frågade någonting och anden stavade till Que och jag har för mig att det betyder va på spanka så jag fråga vars han kom ifrån och anden stavade Spanien och jag bara Hola. Fatta fränt hihihihihihihihihi...

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och se färdigt beck. Vi hörs imorgon. Sov gott babes ;)

Helt klart rätt låt vann

Eftersom jag var i luleå igår kväll fick jag se melodifestivalen idag istället. Inte lika spännande då när man redan visste vem som skulle vinna. Igår var jag typ galen när jag fick ett sms av Nastja att opera kvinnan hade vunnit. Men ska jag vara helt ärlig när man har lyssnat på den några gånger är den faktist bra. Jag hejade först på Hope and Glory men den är så lik Charlotts låt Hero. Det är kul att sverige vågar rösta på något nytt och inte samma hela tiden. Men frågan är ju om det kommer gå bra för Malena i Eurovision Song Contest?

Coolt när hon kan sjunga sådär mörkt och sen så ljust. Läckert läckert!

It's so fucking true

Hey snyggingar. Sitter här och småläser lite till SOprovet vi har på torsdag. Måste börja plugga nu känner jag. Har haft besök idag av Nastja vi pluggade och hann färdigt bildspelet vi har gjort. Riktigt skönt! Nu är de bara skrivdelen kvar och redovisning så sen är vi klar. Fan vad skönt. Det bästa är ju att allt jobb arbete kommer vara färdigt innan denna vecka är slut så då har jag ingenting att tänka på när jag åker till stockholm på torsdag kväll. Har inte berättat det kanske men till stockholm ska jag mellan torsdag och måndag. Först ska vi till uppsala och vara där en dag sen vidare till stockholm och hälsa på Jessica och sen tillbaka igen till Uppsala igen. Krångligt krångligt men ena syster kan bara ta emot oss en dag i stockholm för hon har en karriär att tänka på. Längesen man träffa hon. Senast var i julas. Men snart börjar melodifestivalen eller det var igår men jag missa det så hade tänkt se det idag istället. Skriver sen snyggingar ! Lickie lickie


Såg att mami hade köpt hem mörk choklad och icke missar vi det . Haha*

Välkommen hit bitches

Hej läsare. Hoppas ni hittar hit. Nu är det så att imorse när jag skulle logga in på min förra blogg funka det inte. Jag försökte och försökte men det gick inte. Så jag avsluta mitt konto genom min mail. Så nu har jag ny blogg. Det var ju attans tråkigt att det hände så men jag får fortsätta här och det här blir den nya adressen till min ego värld. Hoppas bara mina trogna läsare hittar hit.

Välkommen!


RSS 2.0